FOTOGALERIE: Slătinenii, în stradă pentru Akcent, DJ Ryno şi Silvia. VEZI AICI numele elevilor ce vor merge la Disneyland Paris!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peste 2.000 de slătineni, în majoritate tineri, au participat la spectacolul din centrul Slatinei
Peste 2.000 de slătineni, în majoritate tineri, au participat la spectacolul din centrul Slatinei

Joi seară, începând cu orele 18.00, la Slatina, la intersecţia dintre străzile Libertăţii cu Unirii, a avut loc un concert susţinut de trupele Akcent, DJ Ryno şi Silvia cu ocazia încheierii concursului “Disney Cup” organizat de primăria municipiului. Pe aceeaşi scenă au urcat şi 36 de elevi premiaţi de administraţia locală cu o excursie la “Disneyland” din Paris. Peste 2.000 de slătineni, majoritatea tineri, au fost prez

Concertul cu pricina ar fi trebuit să aibă loc, de fapt, în încheierea Olimpiadei Liceelor de acum două săptămâni, care, din cauza ploii, a fost amânat. Cei 36 de elevi din ciclul primar V-VII declaraţi câştigători ai concursului “Disney Cup” au rezolvat corect 50 de întrebări din materiile studiate în anul de învăţământ în care sunt înscrişi într-un timp alocat de 20 de minute. Concursul a avut loc pe parcursul unei singure zile – vineri, 1 iunie, în fiecare dintre cele 12 şcoli generale din municipiu.
“La cea de-a şasea ediţie a acestui concurs s-au înscris 12 şcoli generale din oraş, cei aproximativ 1.400 de elevi participanţi trebuind să demonstreze că şi-au însuşit cunoştinţe serioase din materiile studiate în acest an şcolar. Primăria Slatina a alocat pentru ediţia din acest a concursului 200.000 de lei ce acoperă costurile de transport, cazare, masă şi intrarea în parcul de distracţie”, a declarat Minel Prina, city-manager al urbei.
Primii interpreţi care au urcat pe scenă au fost DJ Ryno şi Silvia, aceştia încingând atmosfera înainte de premierea propriu-zisă a elevilor câştigători ai excursiei. Formaţia Akcent a încheiat seara în aplauzele participanţilor la spectacol.

DJ Ryno şi Silvia

CLICK pe poze pentru GALERIE FOTO !!!

Lista celor 36 de câştigători

La ediţia din acest an a concursului au fost acordate şi premii speciale în valoare de câte 700 de lei fiecare unui număr de trei copii care, anul trecut, au câştigat deasemenea acest concurs şi au fost deja la Disneyland: Mihaela Andra Boştină şi Alexandru Răzvan Nicu (Şcoala generală „George Poboran”) şi Bogdan Andrea Ghiră (Liceul cu Program Sportiv). În plus, alti doi elevi vor rămâne la Slatina şi vor primi, în schimb, o diplomă de excelenţă deoarece şi ei au mai fost la Paris în cadrul acestui concurs în ultimii trei ani - Alin Andrei Luţu (Colegiul Naţional „Ion Minulescu”) şi Chrys Tănăsescu-Scarlat (Şcoala generală nr. 3).

Ceilalţi fericiţi norocoşi ce vor merge la Disneyland Paris sunt:

Şcoala Generală nr. 1:
Laurenţiu Anuţa, Daniela Anamaria Fetica, Marius Traian, Andrei Stancu

Şcoala „Ştefan Protopopescu”:
Daria Predoană, Dana Ştefan, Adrian Bubatu

Şcoala Generală nr. 3:
Alin Voinic, Valentin Sîrbu, Dragoş Diaconescu

Şcoala Generală nr. 5:
Gabriel Angelo Barbu, Elena Roxana Corovancă, Iulian Liviu Chirimbu

Şcoala „Vlaicu Vodă”:
Alexandra Prioteasa, Iulia Silinescu, Lucian Florescu Guţică

Şcoala „Eugen Ionescu”:
Anca Dobrea, Andreea Matei, Marinela Ramona Deaconu

Şcoala „Constantin Brâncoveanu”:
Andrei Ristea, Ana Maria Rizea

Şcoala „George Poboran”:
Bogdan Negru, Ioana Catinca Galbenu

Liceul cu Program Sportiv:
Andrei Bogdan Băiaş, Alexandra Gabriela Pătraşcu, Robert Marian Mînzat

Colegiul Naţional „Radu Greceanu”:
Amalia Elena Ghica, Adina Ştefania Motorga, Iuliana Andreea Ioja

Colegiul Naţional „Ion Minulescu”:
Ştefania Olteanu, Alin Constantin Neacşa, Alina Corina Frânghie

Colegiul Naţional Vocaţional „Nicolae Titulescu”:
Liviu Andrei Marcu, Maria Raluca Stoica, Daniela Andreea Popescu.



Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite