FOTO  Punct de încasare a birurilor din Slatina deschis în satul-cartier Clocociov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Slatina a deschis, marţi – 1 septembrie, un nou punct de lucru pentru încasarea taxelor şi impozitelor în zona satului Clocociov de la marginea oraşului. Necesitatea unei asemenea măsuri a fost luată pentru a veni în ajutorul locuitorilor din această parte a oraşului, oamenii fiind nevoiţi să solicite un taxi pentru a ajunge la punctul principal de încasare a birurilor locale.

Noul punct de încasare a taxelor şi impozitelor a fost amenajat în incinta vechii şcoli generale din satul-cartier Clocociov, elevii de aici fiind mutaţi la Colegiul Tehnic Metalurgic. Astfel se explică şi imaginea, respectiv atmosfera dezolantă din interiorul / exteriorul clădirii unde a fost deschis noul punct de lucru al Direcţiei Economice a Primăriei Slatina, pereţii fiind decojiţi de zugrăveală şi uşi din lemn.

Reprezentantul municipalităţii, edilul interimar Emil Popa, prezent la deschiderea punctului de lucru, a spus că un asemenea gest era imperativ şi că nu va fi unul singular.

”Deschiderea acestui punct de lucru pentru încasarea taxelor şi impozitelor devenise un lucru pe care trebuia să îl facem pentru a-i ajuta pe oamenii din această zonă mărginaşă a Slatinei. Ideea ne-a venit după ce un cetăţean de aici ne-a spus cât de greu îi este să vină în oraş pentru a ajunge la Direcţia Economică unde să îşi plătească taxele şi impozitele locale, acesta ajungând fie cu taxiul, fie cu autobuzul. O să discutăm şi cu conducerea Companiei de Apă OLTUL pentru ca şi ei să îşi deschidă aici un mic punct de lucru în Clocociov deoarece şi cu plata facturilor către ei sunt probleme având în vedere că nu au prea multe asemenea puncte de lucru în oraş”, a afirmat Emil Popa. 

Oficialul menţionat a precizat, totodată, că va mai fi deschis un punct de încasare a birurilor locale într-o altă zonă mărginaşă a urbei de la 1 octombrie, respectiv în Satu Nou, tot în cadrul unei foste şcoli.

Toate Direcţiile din cadrul Primăriei Slatina vor avea program de lucru de două zile în cadrul noului punt de lucru din satul-cartier Clocociov, după o programare anume. Orarul zilnic de muncă este 08.00-16.00.

Mai puteţi citi pe aceeaşi temă:

FOTO  Autorităţile din Slatina amână înlocuirea staţiilor de autobuz vandalizate, dar au găsit bani pentru achiziţia de minibuze noi

VIDEO  Parcul Piteşti din Slatina, îngrădit de un afacerist după ce s-au investit aici peste 3 milioane de lei bani publici

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite