Fabrica de mezeluri Spak, în flăcări. Au intervenit peste 60 de pompieri din Olt, Argeş şi Vâlcea UPDATE VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
incendiu la fabrica de mezeluri spak

Un puternic incendiu a izbucnit duminică după-amiază, 14 noiembrie 2021, în apropiere de municipiul Slatina, în judeţul Olt. A fost afectată o hală de producţie mezeluri de aproximativ 1.000 metri pătraţi.

UPDATE: ora 21.30: Echipamentele şi instalaţii tehnologice au fost grav afectate în incendiul izbucnit duminică-seara. Flăcările au cuprins aproximativ 1000 de metri pătraţi. Focula  fost stins. „Un echipaj va asigura măsurile de protecţie pe timpul nopţii. Cauza probabilă a incendiului  va fi stabilită de o echipă formată de pompieri şi poliţişti, care vor executa cercetarea la faţa locului în cursul zilei de mâine“, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

UPDATE ora 17.40: Incendiul a fost localizat în limitele găsite, lucrându-se acum pentru lichidarea lui şi decopertarea acoperişului pe aproximativ 1.000 metri pătraţia.  

UPDATE 16.40: La această oră    intervin peste 60 de pompieri, din cadrul ISU Olt, ISU Argeş şi ISU Vâlcea, cu şapte autospeciale de stingere, două autospeciale de intervenţie la înălţime, un autocamion de intervenţie, un echipaj SMURD şi mai multe autospeciale de primă intervenţie, au precizat reprezentanţii ISU Olt.

Ştirea iniţială

Incendiul a izbucnit la o hală de producţie mezeluri din Valea Mare. Este vorba de cunoscutul producător Spak. Conform primelor date nu sunt victime, însă este afectată o suprafaţă foarte mare.

 În ajutorul pompierilor din Olt sunt aştepţi şi salvatori din Argeş şi Vâlcea. De asemenea, o autospecială pentru intervenţie la înălţime a fost adusă din cadrul Detaşamentului Caracal. 

incendiu carmangerie valea mare

„Acţionează echipaje de la Detaşamentul Slatina şi Staţia Scorniceşti, cu patru autospeciale de stingere, un autocamion de intervenţie, o autospecială pentru intervenţie la înălţime şi un echipaj SMURD.

incendiu carmangerie valea mare

Suprafaţa afectată este de aproximativ 1000 de metri pătraţi. Incendiul se manifesta cu degajare mare de fum“, au prezentat reprezentanţii ISU Olt.

incendiu al fabrica de mezeluri spak

Ştire în curs de actualizare.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite