Dispariția tinerei din Olt, telenovelă. Alina a ajuns în Anglia și nu se mai întoarce acasă

0
0

Tânăra de 26 ani, din Văleni, Olt, a cărei dispariție a fost anunțată marți, 4 octombrie 2022, a fost găsită. Alina a vorbit cu polițiștii și le-a spus că este bine, dar că nu se întoarce acasă.

Tânăra i-a anunțat pe cei care o caută că este în Anglia Sursa FOTO: IPJ Olt
Tânăra i-a anunțat pe cei care o caută că este în Anglia Sursa FOTO: IPJ Olt

Anunțul dispariției Alinei Constantina Ciulu a fost făcut public de către Poliția Olt miercuri, 5 octombrie 2022, la o zi după ce mama femeii îi anunțase pe polițiști că fiica sa a dispărut. Tânăra vorbise chiar în ziua dispariției cu mama sa, după care nu a mai răspuns la telefon niciunui cunoscut. Rudele le-au spus polițiștilor că Alina ar fi plecat către Slatina, spunând că are treabă la notar.

„În urma verificărilor efectuate, la data de 5 octombrie a.c., polițiștii Secției nr. 7 Poliție Rurală Dăneasa au stabilit faptul că tânăra se află în Anglia și nu a fost victima vreunei infracțiuni”, a revenit Inspectoratul de Poliție Județean Olt cu rezultatul verificărilor.

Dispariția femeii din Văleni are iz de telenovelă. Femeia, mama unui copil în vârstă de 8 ani care a rămas cu tatăl său, ar fi plecat în cursul zilei de marți, 4 octombrie 2022, către Anglia. Și-ar fi pus la punct planul cu ceva timp înainte, reușind chiar să își preschimbe pașaportul fără ca soțul său să afle. În tot acest timp ar fi ținut legătura cu un bărbat aflat în Anglia. 

Între Alina și soțul său nu ar fi existat certuri, scandaluri, din ce au reușit să afle polițiștii de la rude și de la vecini. Din contră, cei doi au lucrat câțiva ani în străinătate, iar cu banii economisiți și-au ridicat la Văleni o casă și și-au îmbunătățit gospodăria, familia părând una solidă.

Planurile tinerei s-ar fi schimbat însă între timp. Cert este că aceasta i-a asigurat pe polițiști că a plecat de bunăvoie și că nimic rău nu i s-a întâmplat înainte de a părăsi țara.

Slatina


Ultimele știri
Cele mai citite