Diagnostic medical crunt în urma unui accident rutier. Ce au descoperit medicii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victima unui accident rutier petrecut în sâmbăta Paştelui a primit, în urma investigaţiilor medicale, o veste greu de suportat şi pentru care nu a existat anterior niciun semn.

Accidentul s-a petrecut sâmbătă, 7 aprilie 2018, în jurul orelor 14,40, pe o stradă din municipiul Slatina. Un şofer în vârstă de 47 de ani, dintr-o localitate din vecinătatea Slatinei,  nu a apreciat corect distanţa faţă de maşina din faţa sa, condusă de o femeie, şi a intrat în coliziune cu aceasta.

În urma accidentului a fost rănit şoferul vinovat, care a şi fost transportat la spitalul din Slatina, pentru investigaţii şi îngrijiri de specialitate. În urma investigaţiilor, însă, a primit un diagnostic înfiorător, medicii constatând că bărbatul suferea de cancer pulmonar cu metastaze cerebrale. Cel mai probabil, din cauza afecţiunilor cerebrale s-a şi întâmplat accidentul. Pacientul a confirmat, însă, că nu avea habar de acest diagnostic, situaţie, de altfel, foarte des întâlnită de medicii specializaţi în imagistică medicală, care confirmă că în ultimii ani a crescut îngrijorător numărul pacienţilor depistaţi cu tumori maligne diverse. De cele mai multe ori tumorile sunt identificate în urma prezentării pacienţilor pentru cu totul alte patologii, stadiul bolii fiind avansat.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite