Critici şi din fieful lui Paul Stănescu. Preşedintele-executiv al PSD Olt: „N-am fost de acord cu inaugurări fastuoase, cu mitinguri“. Ce arată primele rezultate

0
0

Preşedintele-executiv al PSD Olt, organizaţie condusă de fostul vicepremier Paul Stănescu, a criticat modul de campanie stabilit la nivel central, însă s-a ferit să vorbească despre demisii.

În judeţul campion, în urmă cu cinci ani, la prezenţa la Alegerile Europarlamentare, dar şi la rezultatele pentru PSD în ierarhia naţională, organizaţia PSD judeţeană a lansat critici dure la adresa şefilor de la Bucureşti.

„În momentul de faţă avem un exit-poll care pentru PSD n-arată foarte bine, e o lecţie pe care orice om politic trebuie s-o ia în considerare. Aşa cum ştiţi, noi, la Olt, n-am fost de acord cu modul de campanie care s-a făcut la nivel naţional, cu inaugurări fastuoase, cu mitinguri la care au adus oameni din localităţi, oamenii noştri, votanţii PSD, i-am pus pe drumuri. Aşa cum ştiţi, noi am preferat să facem o campanie din poartă-n poartă, din casă-n casă, şi-am încercat să stăm de vorbă cu oamenii, să le prezentăm lucrurile bune pe care le-am făcut.

Din păcate, la nivel naţional se pare că n-am fost în stare să prezentăm aceste lucruri foarte bine, şi aşa cum de-a lungul timpului organizaţia de la Olt a spus-o, se pare că avem un eşec al managementului la nivel de partid, la nivel naţional“, a declarat, duminică-seara, 26 mai 2019, preşedintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, precizând că, în schimb, la nivel local se aştepată la un scor bun, lucru confirmat deja de rezultatele parţiale furnizate de BEc, şi care situează PSD-ul pe primul loc în Olt, cu 45,11%, urmat de PNL - 27,84% şi USR - 10,5%.

„La nivelul judeţului Olt ne aşteptăm la un scor mai bun, şi pe acestă cale ţin să le mulţumesc cetăţenilor din judeţul Olt care ne-au votat şi ne-au acordat încrederea în continuare, vreau să le mulţumesc tuturor militanţilor şi membrilor de partid pentru efortul pe care l-au făcut de a merge la oameni şi a le prezenta programul nostru de guvernare“, a mai spus Oprescu.
Preşedintele exectiv al PSD Olt s-a ferit, în schimb, să vorbească despre demisiile aşteptate la vârful partidului.  „Cel mai bine ar fi să aşteptăm numărătoarea voturilor. În momentul de faţă, cred că pe baza unui exit-poll ar fi o repezeală  să vorbim despre ceea ce urmează să se întâmple. În baza rezultatelor oficiale, pe care probabil mâine le vom avea, vom analiza, vom sta de vorbă şi vom cere măsuri în consecinţă“, a încheiat Oprescu.

Mai multe - Slatina

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite