Crimă în familie într-un sat din Olt. Primar: „Oameni liniştiţi, muncitori, situaţie bună, nu-şi explică nimeni ce s-a putut întâmpla“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crima a avut loc la locuinţa ginerelui FOTO: arhiva Adevărul
Crima a avut loc la locuinţa ginerelui FOTO: arhiva Adevărul

Un bărbat în vârstă de 45 ani şi-a omorât, în urmă cu trei zile, ruda, în urma unui conflict spontan. Victima sărise în apărarea unui alt membru al familiei.

Crima a avut loc în localitatea olteană Grodibodu, în 5 ianuarie 2018, un bărbat de 45 ani înjunghiindu-şi socrul, în vârstă de 69 ani. Victima se afla în vizită la fiica şi la ginerele său. Pe fondul consumului de alcool, între cei doi soţi s-au aprins discuţiile. Socrul aflat în vizită a sărit să-şi apere fiica, moment în care ginerele, furios, a luat de pe mobilier un cuţit şi i-a aplicat socrului mai multe lovituri de cuţit.

„În fapt, s-a reţinut că în după-amiaza zilei de 05.01.2018 inculpatul M.M. a exercitat acte de violenţă fizică asupra socrului său, în vârstă de 69 de ani, pe care l-a lovit, în mod repetat, cu un cuţit, ca urmare a unui conflict spontan, provocându-i leziuni traumatice care au condus la deces.

În cursul zilei de 06.01.2018 procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Olt, arestarea preventivă a inculpatului, măsură dispusă la aceeaşi dată pentru o durată de 30 de zile“, au informat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Cele două familii au o bună reputaţie în localitate, astfel că evenimentul a uimit întreaga comunitate. „Ne-a surprins, efectiv, şi pe noi, mai ales că băiatul ăsta, ginerele, avea şi o afecţiune la un picior, de vreo câteva luni, stătea mai mult la pat, nici nu-mi explic cum a putut să-l atace cu acel cuţit. Oameni liniştiţi, muncitori, cu copiii mari, nunţi făcute, situaţie bună, nu-şi explică nimeni ce s-a putut întâmpla, nici acum, la două zile de când s-a produs totul“, a declarat primarul comunei Grojdibodu, Dorel Iovancea.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite