Comerţ ilegal cu produse de renume la Balş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două femei care vindeau produse ale unor firme extrem de cunoscute în două magazine diferite din oraşul Balş au fost "luate pe sus" de jandarmi şi li s-a întocmit dosar penal. Toată marfa găsită asupra celor două femei a fost confiscată.

Jandarmii olteni au depistat în incinta a două magazine din oraşul Balş două femei care vindeau ilegal marfă. Mai exact, Ionica S., de 36 ani, şi Maria S., de 44 ani, ofereau fără drept spre comercializare clienţilor din două magazine diferite articole de îmbrăcăminte - tricouri, treninguri etc., toate purtând însemne şi inscripţii ale unei renumite mărci internaţionale. Provenienţa produselor nu a putut fi justificată de cele două persoane când au fost luate la întrebări de jandarmi, prejudiciind astfel titularul mărcii înregistrate.
„Au fost întocmit acte pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare, faptă prevăzută de Legea nr. 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice. Dosarele cu actele de constatare şi bunurile confiscate vor fi înaintate Serviciului Investigare Fraude din cadrul I.P.J. Olt în vederea continuării cercetărilor”, a declarat maior Emanuel Botan, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Olt.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite