Clădire mistuită de flăcări la Corabia. Copiii care se jucau în zonă ar fi produs incendiul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incendiu a distrus acoperişul unei clădiri din Corabia, timp de peste două ore pompierii luptându-se cu flăcările.

Pompierii Gărzii Vişina au intervenit vineri-seara, 26 octombrie 2018, la Corabia, unde un incendiu a izbucnit într-o clădire dezafectată. O fostă şcoală, în stare de degradare, ar fi fost folosită de copiii din zonă care au aprins, în joacă, focul în interior. Flăcările s-au propagat rapid, cuprinzând tavanele.

„O autospecială de stingere cu apă şi spumă şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Corabia, cu o autospecială de stingere, au intervenit, în oraşul Corabia, cartier Vârtop, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o clădire dezafectată (fosta şcoală).

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la acoperişul clădirii şi la tavanele confecţionate din material lemnos. Intervenţia pompierilor a durat aproximativ două ore şi jumătate. Au ars acoperişul şi tavanele clădirii, pe circa 250 de metri pătraţi“, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu, precizând că pompierii au stabilit drept cauză probabilă a incendiului folosirea focului deschis în spaţii închise.
 

SlatinaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite