Cele mai frumoase desene şi colaje de Paşte. Lucrările vor fi jurizate în curând

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de copii din grădiniţe şi şcoli şi-au dat întâlnire la Biblioteca Judeţeană „Ion Minulescu“ din Slatina, unde au realizat lucrări de desen şi pictură şi colaje cu tematică pascală.

Copiii cu talent artistic şi-au dat întâlnire, vineri, 30 martie 2018, la Biblioteca Judeţeană „Ion Minulescu“ din Slatina, unde s-a desfăşurat a IV-a ediţie a proietului educativ „Copilăria în culori“. Au venit din şcoli şi grădiniţe din Slatina, dar şi din unităţi şcolare din judeţul Olt şi din alte judeţe, lucrările pe care ei le-au realizat urmând să fie expuse în holul bibliotecii şi jurizate de profesori de specialitate şi reprezentanţi ai IŞJ Olt.

Concursul iniţiat în urmă cu trei ani de educatoarele Ramona Mirela Ştefan şi Ionela Păun  (Grădiniţa cu program Prelungit Nr. 5) şi învăţătoarea  Şteluţa Fani Tudoran (Şcoala Gimnazială ”Nicolae Iorga ” Slatina) s-a desfăşurat pe două secţiuni – desen/pictură şi colaj, fiind deja la a IV-a ediţie.

„Scopul proiectului constă în  afirmarea, cunoaşterea şi stimularea potenţialului artistico-plastic al copiilor. Având în vedere ca nu este la prima ediţie, a devenit o tradiţie ca, în fiecare primăvară, copiii să participe la acest concurs pentru a da frâu liber imaginaţiei într-o explozie de culori menite să descrie copilăria  în toate formele ei“, a declarat educatoarea Ionela Păun. 

Copiii talentaţi au avut ocazia, şi în perioada Sărbătorilor de Iarnă, să dea frâu liber imaginaţiei, realizând atunci, tot sub titlul „Copilăria în culori“, ornamente de Crăciun.

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite