Cei patru violatori ai adolescentei din Rusăneşti rămân în arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei patru tineri din judeţul Olt care, la jumătatea lunii iunie, au violat o tânără din comuna Rusăneşti pe un câmp de lângă oraşul Caracal chiar în noaptea în care fata împlinea 18 ani, rămân în arest. Aceasta este decizia Tribunalului Olt pronunţată joi – 17 septembrie, când inculpaţii au apărut în faţa instanţei visând la libertate.

După ce, în urmă cu două săptămâni, Curtea de Apel Craiova a respins contestaţiile formulate de către cei patru inculpaţi vizavi de prelungirea măsurii arestării lor preventive, iată că, joi – 17 septembrie, Tribunalul Olt a decis menţinerea celor amintiţi după gratii. Judecătorul cauzei a respins şi el noile cereri de eliberare ale acestora din arestul Penitenciarului de Maximă Siguranţă din Craiova.

”În baza art. 348 alin 2 rap. la art.207 alin.2 Cod procedură penală Constată legalitatea şi temeinicia arestării preventive a inculpaţilor: Negreţ Ionuţ Răzvan, Feleşco Marian Alexandru, Ionescu Florin-Codruţ şi Ionescu Valentin Ionuţ. În baza art. 207 alin. 4 Cod procedură civilă: menţine măsura arestării preventive a inculpaţilor. Respinge cererile de revocare a măsurii arestării preventive formulate de inculpaţii Negreţ Ionuţ Răzvan (soldat la unitatea militară NATO din comuna Deveselu, n.r.), Feleşco Marian Alexandru, Ionescu Florin-Codruţ şi Ionescu Valentin Ionuţ, ca nefondate. În baza artt. 275 alin. 2 C.p.p. obligă pe inculpaţi la plata a câte 50 lei cheltuieli judiciare statului. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în Camera de Consiliu, azi - 17 septembrie, ora 16:30, la Tribunalul Olt”, se arată în minuta şedinţei.

Reamintim că cei patru tineri anterior amintiţi sunt acuzaţi că, în noaptea de 14/15 iunie a.c., au violat o adolescentă din comuna Rusăneşti (chiar în noaptea când aceasta îşi sărbătorea majoratul) pe un câmp de lângă oraşul Caracal. În timpul faptei, un al cincilea tânăr a ţinut sechestrată o prietenă de 15 ani a victimei care se afla în grup. Cei patru inculpaţi au fost reţinuţi pe data de 5 august pentru săvârşirea infracţiunii de viol după ce, mai bine de o lună, aceştia au fost cercetaţi în libertate.

Suspecţii, trimişi deja în judecată pentru viol, au vârste cuprinse între 18 şi 26 de ani şi riscă o pedeapsă între 5-12 ani după gratii dacă vor fi găsiţi vinovaţi.

Vă mai recomendăm pe acelaşi subiect:

Cei patru violatori ai adolescentei din Rusăneşti-Olt, trimişi în judecată

Cazul violului de la Vaslui, ”copiat” la Caracal: o fată de 18 ani, violată de patru tineri exact de ziua ei

VIDEO  Mărturia tatălui fetei din Olt care a fost violată de patru tineri: au avut tupeul să-i ceară şi bani ”pentru o bere”

Cei patru violatori ai adolescentei din Rusăneşti-Olt, reţinuţi

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite