Carrefour şi-a deschis supermarket la Slatina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
"Carrefour Market" este amenajat la parterul magazinului Winmarkt-Oltul din centrul urbei (FOTO: Adevărul)
"Carrefour Market" este amenajat la parterul magazinului Winmarkt-Oltul din centrul urbei (FOTO: Adevărul)

Grupul internaţional Carrefour şi-a deschis, joi – 28 noiembrie, la Slatina, singura unitate din judeţul Olt. Magazinul se află la parterul complexului comercial Winmarkt-Oltul din centrul urbei şi nu este amenajat în genul celor cu care investitorul francez şi-a obişnuit clienţii, ci ocupă un spaţiu mult mai mic. În acest sens au fost create peste 40 de locuri de muncă permanente.

Pregătirile pentru noua unitate “Carrefour Market”, cum este denumită aceasta, au început în urmă cu trei luni. Magazinul este primul din Slatina şi din întreg judeţul Olt. Retalierul a considerat că ar fi prea riscantă o investiţie de proporţii pentru a-şi amenaja un complex comerciale “tradiţional”, astfel că, având în vedere populaţia urbei, a închiriat o mare parte din parterul complexului comercial Winmarkt-Oltul. Pentru a face loc retailerului francez, centrul comercial-gazdă a relocat o bună parte din magazinele ce aveau anterior închiriate spaţii la parterul unităţii - de la parterul clădirii, la etajul 1 - cu excepţia B & B Collection şi Cosmote.

Suprafaţa totală a spaţiului închiriat de Carrefour este de aproximativ 600 mp, unitatea tip market oferind doar produse marca proprie premium (fără electronice sau haine), dar şi alte produse precum ar fi cele alimentare, de menaj, alimentare şi de igienă destinate bebeluşilor şi copiilor, produse dietetice şi, respectiv, cosmetice.                         

carrefour slatina

Programul de funcţionare al "Carrefour Market" de la Slatina este de luni până sâmbătă, între orele 08.00 - 22.00, iar duminica între orele 08.00 - 18.00.

Carrefour Market mai are deschise unităţi similare în centrele comerciale "Winmarkt" din Alexandria, Ploieşti, Buzău, Brăila, Vaslui, Bistriţa şi Cluj Napoca. Carrefour a intrat pe segmentul supermarketurilor în România pentru a creşte acoperirea geografică a grupului şi în oraşele sub 100.000 de locuitori. Carrefour operează în prezent în ţara noastră cu patru formate de magazine, având un total de 129 de magazine: 24 hipermarketuri tip “Carrefour”, 69 supermarketuri „Market”; 35 magazine de proximitate „Express”; 1 website de comerţ online. Compania a avut anul trecut pe piaţa românească vânzări de 986 milioane euro fără TVA, în creştere cu 3 % faţă de 2011.

Grupul francez Carrefour este cel mai mare distribuitor european si cel de-al doilea la nivel mondial.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite