„Boschetar“ mort într-un incendiu în Slatina. Omul străzii improvizase un adăpost într-o scară de bloc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incendiul a pornit, bănuiesc pompierii, de la un reşou. (Foto: ISU Olt)
Incendiul a pornit, bănuiesc pompierii, de la un reşou. (Foto: ISU Olt)

Un bărbat de 56 de ani, care trăia pe stradă, a fost găsit  în această dimineaţă decedat, cu multiple arsuri, în urma unui incendiu izbucnit  în adăpostul pe care şi-l improvizase în apropierea unei scări de bloc.


Pompierii slătineni au intervenit în această dimineaţă, în jurul orei 5,00, pentru stingerea unui incendiu în zona Steaua, strada Ecaterina Teodoroiu, blocul 22, după ce mai mulţi vecini au sesizat miros de fum şi, ulterior, flăcări la o ghenă de gunoi. După stingerea incendiului s-a descoperit cadavrul unui bărbat de 56 de ani, cunoscut de locuitorii din zona Steaua drept Aurel, un om al străzii care îşi improvizase un adăpost lângă scara de bloc. Incendiul a pornit, cel mai probabil, de la un reşou pe care omul străzii reuşise să şi-l aducă în dăpost şi să-l conecteze la curent.

incendiu boschetar slatina

Salvatorii l-au găsit pe bărbat fără suflare, în mijlocul lucrurilor  cuprinse de foc. (Foto: ISU Olt)

La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD. Pompierii au constatat că fumul degajat provenea de la o anexă a blocului, fostă ghenă de gunoi, unde îşi făcuse adăpost un bărbat, în vârstă de 56 de ani. Militarii au deblocat uşa încăperii, în interior fiind găsit bărbatul, decedat, cu arsuri la membrele inferioare şi superioare. În cameră ardeau materiale combustibile ( textile, hârtie, materiale plastice şi un cauciuc auto). Incendiul a fost lichidat în limitele găsite. Cauza probabilă a incendiului este un aparat de încălzire ( reşou ) defect sau amplasat necorespunzător faţă de materialele combustibile“, transmite Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă într-un comunicat de presă.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite