Bătrân pe moped mort într-un accident din cauza neatenţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Conducătorul mopedului a neglijat să poarte cască de protecţie
Conducătorul mopedului a neglijat să poarte cască de protecţie

Un bărbat de 80 de ani şi-a găsit sfârşitul sub roţile unui autoturism în seara de vineri - 21 septembrie, în urma unui accident de circulaţie produs pe raza comunei Vişina Nouă. Bătrânul nu purta cască de protecţie.

Accidentul rutier a avut loc vineri seară, în jurul orelor 18.30. Un şofer de 34 de ani, din comuna Obârşia, conducea pe raza comunei Vişina Nouă autoturismul unui prieten. La un moment dat, acesta l-a accidentat mortal pe Marin I., în vârstă de 80 ani, din localitate, care conducea un moped neînregistrat din direcţia opusă.

“Din informaţiile noastre a reieşit că persoana de pe moped s-a angajat în efectuarea unui viraju la stânga pe un drum din comuna Vişina Nouă fără a acorda prioritate autoturismului, moment în care a avut loc impactul dintre cele două mijloace de locomoţie”, a precizat comisar-şef Claudia Radu, responsabil relaţii mass-media IPJ Olt.

Poliţiştii au mai stabilit că şoferul autoturismului nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, iar conducătorul mopedului nu purta cască de protecţie. Organele de anchetă au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.
       

Ai aflat ceva interesant, ai un pont ori ai pozat sau filmat ceva ?... Scrie-ne pe adevarul_de_slatina@yahoo.ro !

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite