Autoturism distrus de flăcări la Caracal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angajatul Direcţiei Municipiului Bucureşti pentru Accize şi Operaţiuni Vamale a incendiat 25 de maşini (foto  arhivă)
Angajatul Direcţiei Municipiului Bucureşti pentru Accize şi Operaţiuni Vamale a incendiat 25 de maşini (foto arhivă)

Un autoturism a fost aproape complet distrus de flăcări în urma unui incendiu izbucnit pe raza oraşului Caracal. Incidentul a avut loc azi-noapte, în jurul orelor 02.45.

Pompierii Detaşamentului Caracal au intervenit azi-noapte, orele 02.45, pe strada Dragoş Vodă, nr. 8, din localitate, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism marca Opel Astra, proprietatea lui Alexandru D.

“În momentul sosirii la locul solicitării a celor două autospeciale pentru lucru cu apă şi spumă, întregul autoturism era cuprins de flăcări. Pompierii au intervenit pentru izolarea şi stingerea focului, acţiune ce a durat aproximativ 20 de minute. Din păcate, vehiculul a fost distrus de flăcări în proporţie de 90 %”, a declarat plutonier Alin Băsăşteanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) “Matei Basarab” Olt.

Reprezentantul ISU Olt a precizat că, cel mai probabil, Cauza izbucnirii incendiului este un scurtcircuit electric produs de un cablu electric neizolat corespunzător. 

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite