Au fost alese locurile pentru concertele de jazz ale soldaţilor americani de la Slatina şi Caracal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După anunţul secretos de la începutul aceste săptămâni, când s-a aflat că ansamblul de jazz al formaţiei Forţelor Navale ale SUA din Europa şi Africa urmează ca să susţină două spectacole în ziua de sâmbătă - 9 mai, la Slatina şi Caracal, abia azi s-au aflat şi locurile unde concertele se vor desfăşura. Ambele spectacole vor fi în aer liber cu acces gratis, în puncte central ale celor două oraşe.

Prima reprezentanţie de jazz a soldaţilor americani va avea loc la Caracal. Astfel, iubitorii acestui gen de muzică şi nu numai sunt aşteptaţi, începând cu orele 11.00, în parcul “Constantin Poroineanu” din localitate. Înainte de spectacol însă, soldaţii de la Unitatea Militară din comuna Deveselu vor depune, împreună cu oficialităţile locale, coroane de flori la Monumentul Recunoştinţei cu ocazia Zilei Independenţei de la 1877. 

Soldaţii americani vor repeta concertul de jazz la Slatina în cursul aceleiaşi zile. Aceştia vor putea fi văzuţi începând cu ora 17.00 în cadrul unei defilări pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza pe traseul cuprins între Casa de Cultură a Tineretului şi Esplanadă. Pe tot parcursul defilării, soldaţii americani vor interpreta diverse piese de jazz la instrumentele lor. 

Ulterior, de la ora 18.30, va avea loc şi concertul propriu-zis de jazz, deschiderea spectacolului urmând să fie asigurată de către membrii formaţiei de estradă “Lyra Band”.

De menţionat că accesul la ambele spectacole din Slatina şi Caracal va fi liber.

Mai puteţi citi:

Concerte de muzică jazz la Slatina şi Caracal de către soldaţi americani

SlatinaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite