Accident rutier pe strada Ionaşcu din Slatina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânăra care conducea maşina a fost rănită.
Tânăra care conducea maşina a fost rănită.

O femeie a ajuns la Spitalul Judeţean din Slatina în această dimineaţă după ce a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea şi s-a înfipt într-o maşină parcată. Accidentul a avut loc pe strada Ionaşcu.

Din primele cercetări a reieşit că şoferiţa în cauză, Constantina B., de 33 de ani, din Slatina, posesor al unui autoturism marca Matiz, venea dinspre Craiova şi se îndrepta către Piteşti pe strada Ionaşcu. La un moment dat, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu un autoturism parcat regulamentar pe marginea străzii anterior menţionate.

“Accidentul, care a avut loc în jurul orelor 08.00, s-a soldat cu vătămarea corporală a conducătoarei auto, care a fost internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Aceasta a fost găsită de echipajul medical şi paramedical al SMURD Slatina în stare conştientă, prezentând un traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial, o plagă la nivelul cavităţii bucale şi la bărbie, precum şi hipotensiune arterială”
, a declarat comisar-şef Claudia Radu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Conducătoarea auto a fost testată etilotest, rezultatul fiind negativ.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite