Accident mortal în Olt. O maşină s-a făcut praf, şoferul intrând pe contrasens

0
Publicat:
Ultima actualizare:
accident jitaru

Un bărbat de 45 ani şi-a pierdut viaţa într-un grav accident rutier petrecut în noaptea de 17/18 august 2020, în localitatea Jitaru.

Un şofer în vârstă de 45 ani, din Scorniceşti, care conducea un autoturism, la ieşirea din localitatea Jitaru a pătruns pe contrasens, lovind un autocamion condus regulamentar de un bărbat din Dolj. În urma impactului autoturismul s-a făcut un morman de fiare, şoferul decedând.

„La data de 18 august a.c., în jurul orei 2.00, am fost sesizati prin SNUAU 112 despre faptul că în apropiere localităţii Jitaru s-a produs un accident rutier. 

accident jitaru

Poliţiştii Serviciului Rutier Olt s-au deplasat de îndată la faţa locului şi în urma cercetărilor au stabilit faptul că un bărbat,  de 45 de ani, din oraşul Scorniceşti,  în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Naţional 65, la ieşirea din localitatea Jitaru,  ar fi pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat in coliziune frontală cu un autocamion condus regulamentar de un bărbat,  de 39 de ani, din judeţul Dolj.

În urma evenimentului,  conducatorul autoturismului şi-a pierdut viaţa“, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu. Conducătorul autocamionului a fost testat, rezultatul indicând că acesta nu a consumat băuturi alcoolice. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.  

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite