Accident în intersecţie, un bărbat a ajuns la spital. Un şofer a lovit două maşini, părăsind locul evenimentului după primul impact

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul de 63 ani şi-a continuat drumul după ce a lovit prima maşină FOTO: martor
Şoferul de 63 ani şi-a continuat drumul după ce a lovit prima maşină FOTO: martor

Un şofer în vârstă de 63 ani a lovit, în intersecţia din zona vechii catedrale din municipiul Slatina, o autoutilitară şi ulterior şi un autoturism în care se afla  doar şoferul, o persoană ajungând la spital. Şoferulş şi-a văzut de drum după primul impact.

Şoferul de 63 ani, din localitatea Negreni, nu-şi explică exact ce s-a întâmplat, spun martorii evenimentului. Cert este că în intersecţia semaforizată a lovit cu autoturismul pe care îl conducea o autoutilitară, însă şi-a continuat drumul, iar ulterior a lovit o a doua maşină, un autoturism parcat, în care se afla doar şoferul. Acesta din urmă a suferit răni în urma impactului şi a fost transportat la spital.

„La data de 6 ianuarie 2021, în jurul orei 9 30, pe strada Tudor Vladimirescu,  din municipiul Slatina s-a produs un eveniment rutier. 

 Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Slatina s-au deplasat de îndată la locul producerii accidentului. Din primele date, poliţiştii au stabilit faptul că în eveniment au fost implicate două autovehicule. În urma coliziunii dintre cele doua autovehicule, o persoană a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale. 

Un bărbat, de 57 de ani, din comuna Negreni, conducătorul unuia dintre autoturismele implicate,  a fost testat cu aparatul alcooltest,  rezultatul fiind 0.

accident slatina

Anterior acestui eveniment, conducătorul auto ar fi acroşat un autoturism, provocând doar pagube materiale. Bărbatul şi-a continuat deplasarea, fără a opri, după care a fost implicat în evenimentul rutier de pe strada Tudor Vladimirescu“, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

şofer accident slatina

Şoferul nu a putut să explice, spun martorii, de ce nu a oprit după ce a lovit prima maşină, continuându-şi drumul şi lovind un alt autoturism FOTO: martor ocular

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite