Accident în drum spre munte. O maşină în care se afla o familie s-a răsturnat pe un drum din Olt, trei victime ajungând la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina s-a răsturnat pe E 574, pe raza localităţii Găneasa FOTO: Facebook/Minel Ciocan
Maşina s-a răsturnat pe E 574, pe raza localităţii Găneasa FOTO: Facebook/Minel Ciocan

Un copil şi părinţii acestuia au ajuns, sâmbătă, 29 decembrie 2018, la spital în urma unui accident de maşină petrecut pe drumul european E 574, în judeţul Olt.

O familie din Craiova, un copil minor şi părinţii acestuia, care plecase spre destinaţia de vacanţă, o staţiune montană, a ajuns la spital după ce maşina s-a răsturnat pe E 574, pe raza localităţii Găneasa, din judeţul Olt.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt a declarat că echipajele SAJ sosite la faţa locului i-au mai găsit doar pe părinţi, copilul, de vârstă mică, fiind transportat imediat după producerea accidentului la spital, de prietenii cuplului. „Femeia era rănită la picior, posibil chiar o fractură, iar bărbatul acuza dureri toracice“, a spus medicul Marian Furtună, precizând că, din cele spuse de mamă, nici starea copilului nu ar fi fost gravă. „Mama a spus că-l ţinea în braţe şi că a fost, oarecum, protejat“, a mai spus medicul.
Toţi cei trei membri ai familiei au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite