Accident grav pe DN 64, la Pleşoiu. Un bărbat şi-a pierdut viaţa, un alt bărbat şi două femei au suferit multiple traumatisme

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La faţa locului au intervenit mai multe echipaje ale ISU Olt şi SJA Olt FOTO: arhiva Adevărul
La faţa locului au intervenit mai multe echipaje ale ISU Olt şi SJA Olt FOTO: arhiva Adevărul

Un grav accident de circulaţie s-a petrecut duminică după-amiază, pe DN 64, pe raza localităţii Pleşoiu, judeţul Olt, patru victime fiind transportate la spital cu multiple traumatisme. Una dintre ele a decedat.

Patru tineri, două femei şi doi bărbaţi, cu vârste între 26 şi 28 de ani, au ajuns în această după-amiază la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, cu multiple traumatisme, în urma unui grav accident rutier.

Evenimentul nefericit a fost anunţat la 112 duminică, 18 septembrie, în jurul orei 15,30, sunând chiar mai mulţi participanţi la trafic, martori ai tragediei. Un şofer care conducea un autoturism Kia s-a angajat în depăşire, moment în care a pierdut controlul volanului, maşina lovind în plin un copac de pe marginea drumului, au confirmat surse din cadrul IPJ Olt.

În maşină se aflau patru persoane, doi bărbaţi şi două femei, cu vârste cuprinse între 26 şi 28 de ani. Femeile sunt din Bucureşti, iar cei doi bărbaţi din Drăghiceni şi Drăgăneşti. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje SMURD şi ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt, salvatorii găsind trei victime politraumatizante, dar conştiente, şi o patra, un bărbat, aflat pe scaunul din dreapta-spate, grav rănit, inconştient.

„Bărbatul preluat inconştient a intrat în stop cardio-respirator pe timpul transportului, fiind predat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina în curs de resuscitare. Manevrele de resuscitare au fost fără rezultat, fiind declarat decesul“, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, plt. major Alin Băsăşteanu.   Victima care nu a supravieţuit accidentului era din Drăghiceni şi avea 28 de ani.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite