Ziua Naţională a României sărbătorită la Sibiu de studenţi indieni şi cambodgieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Studenţii străini provin din peste 30 de centre universitare
Studenţii străini provin din peste 30 de centre universitare

Cu ocazia Zilei Naţionale a României, Universitatea 'Lucian Blaga' din Sibiu prin Departamentul Relaţii Internaţionale, organizează marţi 30 noiembrie 2010, începând cu ora 18.00, la Cantina Studenţească o serată cultural-artistică intitulată 'Ziua Naţională a României Sărbătorită Internaţional'.

CITEŞTE ŞI:

Portalul ULBS mai tare decât reţeaua "Facebook"

Peste 100 de studenţi străini vor învăţa Universitatea din Sibiu (FOTO)

Evenimentul se înscrie în priorităţile ULBS prin care se doreşte să se aducă un plus de vizibilitate ţării noastre în perspectiva colaborării internaţionale.

Programul va include printre altele şi un scurt program de folclor românesc susţinut de studenţii străini care studiază la ULBS, dar şi folclor internaţional stilizat susţinut de studenţii români.

Programul este organizat de Departamentul Relaţii Internaţionale, care a iniţiat pe parcursul anului 2010 o serie de manifestări educaţionale, culturale şi de diplomaţie publică.

'Invitaţia de a sărbători Ziua României alături de studenţii străini care studiază la Universitatea 'Lucian Blaga' din Sibiu urmăreşte integrarea, socializarea acestora, dar şi promovarea ţării noastre prin cultură', declară Dana Preda Directorul Departamentului Relaţii Internaţionale

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite