White parade în centrul Sibiului (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, de la ora 16.00, a avut loc pe bulevardul Nicolae Bălcescu o repetiţie pentru parada de sâmbătă seara, care s-a desfăşurat sub forma de white parade.

CITEŞTE ŞI:

Studenţii au pus stăpânire pe Piaţa Mare din Sibiu

Studenţii sibieni se întrec în peşti

Cel mai mare festival studenţesc din Sibiu are buget aproape zero şi zeci de evenimente

Aproximativ 100 de studenţi au ieşit pe stradă şi au defilat îmbrăcaţi în alb. Defilarea a fost „întreruptă” de câteva ori de comanda „RUN!”, la care cu toţii începeau să alerge. Alergarea era oprită de strigătul „FREEZE!”, cand studenţii ramâneau nemişcaţi în poziţia în care erau timp de 30-40 de secunde, după care reintrau în linie.

Activităţile participanţilor au continuat în Piaţa Mare, unde aceştia au organizat diferite jocuri pentru a se simţi cât mai bine.

image

Tinerii au încântat trecătorii timp de o oră şi jumătate prin bucuria şi spectacolul oferit. Prin această paradă în alb UniverStudent International Festival & Fringe a dorit să se faca mai mult cunoscut comunităţii sibiene şi să scoată în evidenţă spiritul şi voia bună a studenţilor.



Tradiţională deja pentru UniverStudent Festival, parada studenţească rămâne una dintre cele mai importante activităţi din festival. În acest an, parada va avea loc sambătă, 10 iulie, de la ora 20.00 pe bulevardul Nicolae Bălcescu.

image

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite