Vinerea neagră pe drumurile din Sibiu: şase morţi în trei accidente, pe 20 de kilometri. Haos în trafic FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trafic paralizat pe şoselele din Sibiu vineri 23 iulie 2021 la mai bine de trei ore de la producerea unui accident mortal la Tălmaciu - stânga A1 Sibiu - dreapta Valea Oltului Foto colaj
Trafic paralizat pe şoselele din Sibiu vineri 23 iulie 2021 la mai bine de trei ore de la producerea unui accident mortal la Tălmaciu - stânga A1 Sibiu - dreapta Valea Oltului Foto colaj

Şase oameni şi-au pierdut viaţa într-o singură zi, în urma unor accidente rutiere produse pe Valea Oltului – DN 7 / E 81, la intersecţia dintre DN 1 şi A1, precum şi pe DN1, toate în zona Tălmaciu – municipiul Sibiu.

Tragediile s-au ţinut lanţ în judeţul Sibiu vineri, 23 iulie. De remarcat sunt câteva amănunte stranii în legătură cu toate cele trei accidente mortale, care n-au fost singurele evenimente rutiere ale acestei fatidice zile. 

Victimele aveau toate peste 60 de ani şi în fiecare dintre incidente a fost implicat câte un TIR. Din cauza acestor evenimente a fost haos în traficul de pe şosele, acesta fiind îngreunat sau blocat cu orele, pe parcursul întregii zile.

La mai bine de trei ore de la producerea ultimului accident mortal, pe DN 7 / E 81, în Tălmaciu, cozile de maşini se întindeau pe zeci de kilometri pe Valea Oltului, dar şi spre municipiul Sibiu, circulaţia fiind practic paralizată.

GALERIE FOTO CU IMAGINI DE LE CELE TREI ACCIDENTE MORTALE CU ŞASE VICTIME DIN SIBIU

Primul accident s-a produs la ora 05:00, pe DN 1 în Veştem. La km 299, în zona Staţiei CFR Veştem, un ansamblu TIR, înmatriculat în judeţul Prahova, condus pe direcţia Vâlcea – Sibiu, a lovit un cap de pod. TIR-ul s-a răsturnat apoi pe carosabil, intrând în coliziune cu parapetul median.

În urma rănilor suferite, şoferul a murit. Avea 60 de ani şi era din judeţul Prahova.

Trei ore mai târziu se raporta un alt accident mortal, în municipiul Sibiu, la intersecţia Căii Şurii Mici cu DN 7H, unde a avut loc o coliziune între un SUV si un ansamblu TIR. În urma acesteia, au murit patru persoane, două cupluri – unul din Prahova de 71 şi respectiv 69 de ani, iar celălalt din Braşov de 64 şi respectiv 63 de ani. 

Este vorba de un accident produs pe un drum care face legătura între autostrada A 1 şi DN 1, la ieşire din municipiul Sibiu, în zona Aeroportului. 

Din primele cercetări a reieşit că şoferul din Duster a pătruns în intersecţie fără să acorde prioritate, intrând în coliziune cu ansamblul TIR care circula regulamentar, potrivit poliţiştilor sibieni. În accident a mai fost implicat un alt SUV, în care Duster-ul a fost proiectat în urma impactului cu TIR-ul, cel din urmă fiind condus de un bărbat de 48 de ani din Mediaş, iar primul de un hunedorean de 51 de ani.

În urma accidentului, traficul în zonă a fost blocat total, fiind reluat în condiţii normale abia după trei ore. 

Între timp, a fost deviat pe rute ocolitoare: Calea Şurii Mici şi pe un alt drum secundar spre Aeroportul Sibiu. 

Apoi, în jurul orei 18:30, un alt treilea accident mortal s-a produs în zona Tălmaciu de pe Valea Oltului, pe DN 7 / E 81. Un motociclist străin, de 70 de ani, a intrat în spatele unui TIR de unde a fost proiectat într-o maşină care circula în sens opus. În urma impactului, acesta a decedat. 

La ora la care publicam acest material, traficul înspre municipiul Sibiu, dar şi spre Valea Oltului era încă blocat, la aproximativ două ore de la producerea evenimentului, fiind înregistrate cozi de maşini pe zeci de kilometri.

Vă mai recomandăm şi: 

UPDATE Un motociclist, cetăţean străin, a murit pe Valea Oltului în urma impactului cu un TIR şi un autoturism VIDEO

Accident cu patru morţi la Sibiu. Impactul teribil dintre un camion şi un Duster, surprins de o cameră de bord VIDEO

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite