VIDEO Un bărbat a făcut infarct şi a murit la volanul maşinii sale, care a luat foc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Barbatul a fost resuscitat aproximativ o ora, insa nu a mai putut fi salvat
Barbatul a fost resuscitat aproximativ o ora, insa nu a mai putut fi salvat

Un bărbat de 71 de ani şi-a pierdut viaţa marţi, la Sibiu, în urma unui stop cardio respirator. Aflat la volan, bărbatul a rămas cu piciorul blocat pe acclereaţie, roţile maşinii au luat foc iar autoturismul s-a oprit într-un morman de zăpadă.

Evenimentul rutier a avut loc pe o stradă din cartierul valea Aurie. Chemaţi la faţa locului, cei de la SMURD s-au chinuit aproximativ o oră să-l resusciteze pe bărbat, din păcate însă fără succes. 

“Conform procedurilor de intervenţie, echipajele de pompieri s-au deplasat în timpul cel mai scurt cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. La faţa locului s-a constatat că în interiorul autoturismului se afla un bărbat, în vârstă de 71 de ani, aflat în stop cardiorespirator, fapt pentru care s-a solicitat în sprijin un echipaj de terapie intensivă mobilă al Serviciului de Ambulanţă Judeţean. S-au acordat manevre de resuscitare, însă din nefericire, cu toate eforturile depuse de echipajele medicale, barbatul a fost declarat decedat”, spune Silviu Albişor, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. 

Potrivit sursei citate, incendiul a izbucnit pentru că piciorul bărbatului a rămas blocat pe pedala de acceleraţie. “Intervenţia de stingere a durat câteva minute, iar în urma incendiului au ars cauciucurile din partea faţă a autoturismului şi s-a degradat aripa stângă. Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza patinării sau frecării roţilor pe asfalt deoarece pedala de acceleraţie era blocată de piciorul victimei”, adaugă Silviu Albişor.

   

Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite