VIDEO-FOTO O femeie a murit după ce a fost lovită de un camion pe DN 1, în județul Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de 58 de ani a fost izbită în plin de un camion în această seară pe DN 1, în județul Sibiu, în zona localității Veștem. Femeia a fost preluată de urgenţă de un echipaj SMURD, însă a murit în drum spre spital.

UPDATE 2: Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor, femeia a murit în drum spre spital.

UPDATE Femeia de 58 de ani a traversat drumul naţional prin loc nepermis, spun poliţiştii. 

”Din primele cercetări se pare că un pieton, o femeie în vârstă de 58 de ani s-a angajat în traversarea drumului național prin loc nesemnalizat și nemarcat corespunzător, fără să se asigure, fiind surprinsă și accidentată de o autoutilitară marca Mercedes condusă din direcția Veștem spre Sibiu de către un conducător auto de 40 de ani din Sibiu”, a spus inspector principal Ana Maria Popa, din cadrul Serviciului Rutier Sibiu. 

Şoferul camionului spune că nu a văzut-o pe femeie.

”N-am văzut-o, că era în negru și ploua”, a spus Ioan Irimină, șoferul TIR-ului, care joi ar fi trebuit să plece în cursă, în Germania.



Femeia a fost preluată de un echipaj SMURD şi transportată de urgenţă la spital, însă medicii spun că şansele ei de supravieţuire sunt ca şi inexistente.

”Pacienta a fost găsită în stop cardio respirator, este cu un traumatism cranio facial sever, cu plagă contuză occipitală, cu puls periferic absent, am început manevrele de resuscitare, pacienta a ieșit din stop cardio-respirator și o transportăm în Serviciul de Urgență. Șansele de supraviețuire nu sunt, mai ales că pacienta este decerebrată”, a spus Mirela Bădescu, medic SMURD Sibiu.

Potrivit primelor cercetări, femeia a traversat prin loc nepermis și fără să se asigure.
Revenim cu amănunte și imagini de la fața locului.

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite