VIDEO Fete sexy, mașini puternice și spectacol la GLL auto show GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La evenimentul care se încheie mâine şi-au anunţat prezenţa mai mulţi drifteri profesionişti, participanţi în Campionatul Național de Drift al României şi totodată Campionatul European de Drift – King of Europe, pentru o super demonstraţie de drift, de-a lungul celor două zile.

CITIȚI ȘI:

Târgul de produse tradiţionale şi ecologice a ajuns la a opta ediţie

La fel ca şi anul trecut, evenimentul va conţine un concurs de maşini tunate din întreaga ţară. Pentru această secţiune, participanţii la concurs se vor întrece la următoarele categorii: Best Car of Show, Best Custom car, Best Wheels, Best Paint, Best Interior, Best Exterior, Best Engine, Best Autohtona, Best Clean look şi Best Club.

Pentru GLL Tuning Show, în premieră, vor veni la Sibiu  modele precum  noul BMW M 1, tunerul german AC SCHNITZER cu BMW X6 și modelele Nissan Skyline, Silvia S14 şi S15.
Printre modele deosebite de mașini care vor participa la expoziție și concurs își vor face loc și cele mai frumoase fete din Sibiu. Acestea vor intra la rândul lor în competiție la un concurs de Miss.

image

CLICK PE FOTOGRAFII PENTRU GALERIE FOTO

Această ediţie va găzdui de asemenea un traseu de RC Drift (drift cu maşinuţe radiocomandate, modificate pentru drift) şi nu în ultimul rând Campionatul Național de Car Audio.

Accesul publicului se va face pe baza unui bilet în valoare de 10 lei, iar copiii de până la 12 ani au intrarea gratuită, dacă sunt însoţiţi de unul dintre părinţi. Pe baza biletelor, spectatorii pot participa la o tombolă cu premii, constând în trei vouchere valorice: premiul I - 1.000 de lei, premiul II- 500 de lei şi premiul III- 250 de lei.

Program GLL tuning show
Sâmbătă 23 iulie
10: 00 - Deschiderea evenimentului
12.00 - 14.00 - Drift
14.00 - 16.00 - ședința foto concurs Miss
16.00 - 18.00 - Drift
18.00 - 19.00 Spectacol Refresh Crew (breakdance)
Expoziția este deschisă până la ora 21.00.

Duminică 24 iulie
10.00 - Deschiderea expoziției
11.00 -  înscrierea participanților la car-audio
12.00 - 14.00 Drift
14.00 - Concursul car audio 
15.00 - 17.00 Drift
18.00 Premierea câștigătorilor la toate categoriile

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite