Universitatea Lucian Blaga din Sibiu caută viitori studenţi în Rm. Vâlcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Facultatea de Ştiinţe Politice a Universităţii Lucian Blaga din Sibiu organizează vineri la Râmnicu Vâlcea un concurs dedicat liceenilor. Trei şcoli din oraş îşi vor trimite reprezentanţii la Bibliotecă, locul unde se va ţine competiţia.

CITEŞTE ŞI:

Un profesor sibian reprezintă România la o competiţie mondială organizată de INTEL

Facultatea de Ştiinţe Politice, Relaţii Internaţionale şi Studii Europene, din cadrul Universităţii „Lucian Blaga" din Sibiu, organizează vineri, 29 aprilie 2011, de la orele 11.30, la Biblioteca Judeţeană „Antim Ivireanul" din Rm. Vâlcea, str. Carol I, nr. 26, concursul de dezbateri cu şi pentru tinerii liceeni, intitulat „Parlamentar pentru o zi".

Concursul face parte din proiectul „Actor al societăţii deschise", iniţiat de cadre didactice de la Facultatea de Ştiinţe Politice, Relaţii Internaţionale şi Studii Europene din Sibiu, cu scopul de a stimula şi dezvolta capacitatea de analiză a socialului şi de a promova dialogul şi cooperarea în rândul tinerilor, la o etapă de vârstă definitorie pentru dezvoltarea personalităţii.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads


Ajuns la cea de-a doua ediţie, concursul va avea ca participanţi elevii a trei instituţii de învăţământ din Rm. Vâlcea: Colegiul Naţional „Alexandru Lahovari", Colegiul Economic şi Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân".

SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite