Un sibian a jefuit două femei, iar pe una a încercat să o violeze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Totul s-a petrecut la jumătatea lunii mai, la marginea pădurii din cartierul Guşteriţa. Agresorul a fost prins în week-end, iar instanţa a emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Citiţi şi:

Braşov: Tânără din Făgăraş,violată pe un câmp din Sibiu

Violatorul tinerei din Făgăraş,reţinut de poliţiştii sibieni

Victimele bărbatului de 37 de ani sunt două sibience, ambele în vârstă de 20 de ani. Acestea le-au povestit poliţiştilor că, pe 13 mai, în jurul amiezii, s-au întâlnit cu bărbatul în cartierul Guşteriţa.

Acesta le-a ameninţat cu o bâtă, şi le-a cerut să-l însoţească pe dealul Guşteriţei, la marginea pădurii, unde le-a cerut amândorura să se dezbrace iar pe una dintre ele a încercat să o violeze. Cealaltă tînără a reuşit să-şi sune o amică, moment în care agresorul s-a sperit şi a fugit, nu înainte de a le lua cele trei telefoane mobile pe care le aveau asupra lor. Bărbatul este cercetat acum pentru tâlhărie, lipsire de libertate şi tentativă de viol. 

Val de tâlhării

Poliţiştii sibieni spun că, de altfel, în luna mai a acestui an s-au confruntat cu o creştere îngrijorătoare a numărului de tâlhării. Nu mai puţin de şase persoane acuzate de tâlhărie au fost ridicate de poliţişti şi ulterior au ajuns în arest preventiv.

„Specificul acestora constă în săvârşirea faptelor în spaţiu public, în timpul zilei, prin smulgerea lănţişoarelor de la gâtul victimelor sau deposedarea de telefoane mobile”, explică Luciana Balteş, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Pe lângă bărbatul de 37 de ani, în arest preventiv au ajuns şi cinci tineri cu vârste cuprinse între 17 şi 21 de ani, care au lăsat cinci femei fără lănţişoarele de la gât, în miezul zilei, în plină stradă.

„Un aspect care i-a surprins pe poliţişti în cadrul anchetei este acela al uşurinţei cu care suspecţii au tratat faptele, considerându-le simple furturi, nerealizând pericolul creat asupra victimelor sau gravitatea faptelor în sine”, adaugă purtătorul de cuvânt al IPJ.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite