Un motociclist cu permisul suspendat a fost prins de poliţişti după ce a făcut "raliu" pe Bălcescu, în mijlocul reprezentaţiilor de la FITS

0
0
Barbatul si-a abandonat motocicleta in centrul Sibiului - foto 24lex.wordpress.com
Barbatul si-a abandonat motocicleta in centrul Sibiului - foto 24lex.wordpress.com

Bărbatul în vârstă de 23 de ani a fost prins de oamenii legii în cartierul Vasile Aron, după un adevărat tur de forţă prin centrul oraşului.

Bărbatul era cercetat într-un alt dosar, pentru vătămare corporală din culpă, după ce anul trecut a făcut un accident cu victime în cartierul Vasile Aron. Mai mult, acesta nu avea nici permis pentru a putea conduce motocicletă, însă asta nu l-a împiedicat să pună lumea pe jar în plin centrul Sibiului. 

După ce a trecut pe roşu la semafor, a intrat în plin pe pietonala Nicolae Bălcescu, unde aveau loc spectacole în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru. Aici, şi-a abandonat într-un final motocicleta, fiind ulterior prins de poliţişti. 

Bărbatul s-a ales cu dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările. 

Vă mai recomandăm: 

Povestea fascinantă a medicului român care a reformat sistemul de stat fără un ban de la buget: Livia Ognean, îngerul copiilor născuţi de câteva sute de grame

Medicul neonatolog Livia Ognean (46 de ani) a reuşit să mobilizeze colegi, părinţi şi oameni obişnuiţi pentru a schimba în bine viaţa unor copii de numai câteva sute de grame, internaţi la terapie intensivă neonatală în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu. Totul prin forţe proprii, independent de statul român.

Tizii sibieni ai unor politicieni celebri – strungarul Adrian Năstase, inginerul Ludovic Orban şi tâmplarul Mihai Ungureanu

Trei sibieni sunt posesorii unor nume cu rezonanţă în viaţa politică: Adrian Năstase, Ludovic Orban şi Mihai Ungureanu. Oamenii povestesc amuzaţi ce glume se fac pe seama lor, dar şi cum îşi văd celebrii tizi de la Bucureşti.

Satul unde nu s-a mai născut nimeni de 27 de ani. Povestea celor 12 oameni care mai trăiesc în Gherdeal: „Saşii au plecat în Germania, românii – sub brazi“

Ultima nuntă în satul sibian Gherdeal a avut loc în 1987, iar ultimul copil s-a născut aici în 1988. Din comunitatea înfloritoare de altădată, care număra 300 de suflete de români şi de saşi, acum au mai rămas doar 12 locuitori, şi toţi trecuţi de 50 de ani. Amintirile lor au rămas închise în cutii cu fotografii alb-negru.

Sibiu


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri