Trafic blocat total trei ore pe DN 1. De ce au fost nevoiţi şoferii să urmeze altă rută VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident pe DN 1 în zona Avrig - Sibiu din cauza unei depăşiri neregulamentare care a blocat traficul pe această arteră trei ore Foto Adevărul
Accident pe DN 1 în zona Avrig - Sibiu din cauza unei depăşiri neregulamentare care a blocat traficul pe această arteră trei ore Foto Adevărul

Un grav accident rutier produs sâmbătă dimineaţa, 20 februarie, pe DN 1, în Sibiu, a blocat total circulaţia pe această arteră rutieră ore întregi, din cauza unei depăşiri neregulamentare.

Incidentul a avut loc pe un pod de la km 283 + 300 m, al DN 1, din zona localităţii Avrig, unde un autoturism a intrat în coliziune cu o autoutilitară. 

Un şofer în vârstă de 51 de ani, din judeţul Alba, care se îndrepta la volanul unui autoturism spre Braşov, s-a angajat în efectuarea unei depăşiri neregulamentare. 

A pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară pentru transport marfă condusă regulamentar, din sens opus, de către un bărbat în vârstă de 39 de ani, din judeţul Braşov, duă cum a transmis Elena Werner, de la IPJ Sibiu. 

În urma coliziunii, autoturismul a suferit daună totală, iar cabina autoutilitarei s-a desprins de restul vehiculului şi s-a răsturnat pe şosea. 

Şoferul din autoturism a rămas încarcerat, motiv pentru care la faţa locului pompierii militari ai ISU Sibiu au intervenit cu un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi două echipaje SMURD. 

    

Imagini de la locul accidentului, Sursa You Tube -„Ora de Sibiu”:

Ambii şoferi au primit îngrijiri medicale din partea echipajelor SMURD, iar la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Sibiu a fost transportat doar şoferul autoturismului, cu multiple traume, potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voina.

Traficul pe DN 1, în zona Avrig, a fost reluat la aproximativ trei ore de la producerea acestui accident, după ce ambele vehicule implicate în accident au fost înlăturate de pe carosabil de maşinile de tractare.

Vă mai recomandăm şi:

Trei accidente stranii pe Valea Oltului: morţi, răniţi şi vehicule lovite de stânci sau căzute în râu FOTO VIDEO

Momentul înfiorător în care un autocar cu 30 de oameni ia foc şi arde ca o torţă. Ce s-a întâmplat cu călătorii VIDEO

Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite