Momentul înfiorător în care un autocar cu 30 de oameni ia foc şi arde ca o torţă. Ce s-a întâmplat cu călătorii VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autocarul a ars în proporţie de 80%. FOTO Captură video
Autocarul a ars în proporţie de 80%. FOTO Captură video

Un autocar a luat foc, miercuri, 17 februarie, în jurul orei 5.40, la intrarea în localitatea Şura Mare, judeţul Sibiu. În autocar, la momentul izbucnirii incendiului, se aflau 30 de persoane.

Călătorii au simţit fumul şi au coborât din autocar exact la timp. Doar câteva minute mai târziu, vehiculul a luat foc exact ca o torţă, iar flăcările au putut fi observate de la sute de metri.  La faţa locului s-au deplasat imediat trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD.

Incendiul a fost stins de pompieri, însă autocarul a ars în proporţie de 80%. cauza probabilă a producerii acestuia ar fi un scurtcircuit la motor.

“În jurul orei 5:40, pompierii militari ai Detaşamentului Sibiu au fost solicitaţi să intervină de urgenţă la întrarea în localitatea Şura Mare pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la compartimentul motor al unui autocar. La faţa locului s-au mobilizat prompt trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă precum şi un echipaj SMURD.

La sosirea forţelor la faţa locului, incendiul se manifesta generalizat la întreg autocarul. Din informaţiile primite de la faţa locului, circa 30 persoane care se aflau în autocar pentru a fi transportate la serviciu s-au autoevacuat în siguranţă până la sosirea echipajelor de pompieri, acestea fiind preluate de un alt autocar. 

Incendiul a fost lichidat în scurt timp de către pompierii militari, fără probleme”, a anunţat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Niciunul dintre cei peste 30 de pasageri nu a avut de suferit din această cauză. La scurt timp, aceştia au fost preluaţi de un alt autobuz şi au fost duşi la destinaţie. Timp de mai multe ore, în zonă s-a circulat cu greutate, dar traficul a revenit ulterior la normal.

Vă mai recomandăm şi: 

Un autocar în care se aflau 30 de pasageri a luat foc în judeţul Sibiu

Lovită de un TIR pe o trecere de pietoni semaforizată, de pe Valea Oltului. Ce suspectează poliţiştii FOTO

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite