Târg urban de carte la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Fosta capitală europeană a culturii în 2007, Sibiul, găzduieşte, până duminică, 9 octombrie, târgul de carte BookLand, organizat la Promenada Mall. Sibienii vor putea alege dintr-un număr de 10.000 de titluri, oferite de 80 de edituri din ţară, potrivit informaţiilor date de organizatorii evenimentului.

CITIȚI ȘI:

Sute de cărți de specialitate achiziționate de Universitatea Lucian Blaga

Spectacolul “Faust” se va juca la Bruxelles

Standurile de carte vor fi expuse în cadrul Shopping City, la Promenada Mall. Sibienii vor putea alege dintr-un număr de 10.000 de titluri, oferite de 80 de edituri din ţară, potrivit informaţiilor date de organizatorii evenimentului. Târgul este fi deschis la Sibiu  până duminică, 9 octombrie, zilnic, între orele 9.00 – 22.00, evenimentul debuntând în data de 5 octombrie. Organizatorii anunţă o varietate de titluri de carte, albume, dicţionare, ghiduri pentru profesionişti, ediţii de colecţie, hărţi. Alături de edituri vor fi prezenţi şi alti expozanţi apropiaţi lumii cărţilor, cu audio book-uri sau jocuri educative pentru copii. „O echipă de colaboratori angajaţi local va coordona şi implementa toate detaliile logistice, vânzarea de carte şi gestionarea încasărilor. Este primul târg de carte cu servicii integrate oferite editurilor şi aduce cu sine un concept dinamic şi inovator pe piaţa din România”, transmit organizatorii.

Caravană cu titluri importante şi atractive

Târgul de desfăşoară sub forma unei caravane care a pornit la drum în acest an, din Bucureşti şi însumează 45 de zile efective în care cititorii vor putea să consulte oferta de carte.„Cărţile de la cele mai importante edituri au pornit într-o călătorie către cititorii din nouă oraşe ale României, dându-le pasionaţilor de lectură întâlniri livreşti în locurile familiare şi la îndemână: centre comerciale. Caravana Bookland a vizitat Constanţa, Brăila, Cluj Napoca, Alba Iulia, Arad şi Timişoara”, a declarat PR Managerul BookLand, Monica Călinescu. În zilele următoare târgul se va afla la Sibiu, la Promenada Mall, iar de aici, caravana va pleca spre Braşov, la Unirea Shopping Center, ultima oprire.

Practic, BookLand va interacţiona cu iubitorii de carte timp de 10 săptămâni, una la Bucureşti şi nouă în ţară. Târgul este la prima ediţie.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite