Studenţii de la actorie joacă “Balul Burlacilor”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Spectacolul va fi pus în scenă sâmbătă, 8 octombrie, de la ora 19.00, la Centrul de Cercetări Avansate în Domeniul Artelor Spectacolului (CAVAS) din cadrul Facultăţii de Litere şi Arte a Universităţii “Lucian Blaga” din Sibiu (ULBS).

CITIȚI ȘI:

Concerte „matineu”,noutatea din acest an la Festivalul „Jazz and more”

Spectacolul “Faust” se va juca la Bruxelles

Reprezentaţia are în distribuţie studenţii Corina Vişinescu, Iulia Popa, Tania Anastasof, Oana Bârză, Alexandra Ceaca, Andreea Tăuşan, Anca Nicolae, Ali Deac, Mihai Alexandru, Johnny Paraschiv, Alexandru Malaicu, Michael Paicu şi Adrian Grigoraş. Regia este semnată de Ana Mujat, Codruţa Vasiu şi Nicu Mihoc. „Spectacolul dezvăluie minunatele momente din seara de dinaintea nunţii, trăite de viitorii însurăţei şi prietenii acestora. Aşteptăm sibienii să vină să urmărească această reprezentaţie”, spune unul dintre regizori, Ana Mujat.

La baza spectacolului stă textul lui Willy Russel care „face parte din zona de texte din dramaturgia cotidianului, situaţii directe, clare, un comic de limbaj şi situaţii al timpului nostru. Pentru tinerii actori este o provocare datorită faptului că nu trebuie să joace, ci trebuie să fie în situaţie, limbajul folosit este cel actual şi nu presupune o construcţie clasică”, a declarat regizorul Nicu Mihoc.

Peţul unui bilet este de 10 lei, respectiv 5 lei, cu reducere. Biletele pot fi cumpărate de la Agenţia Teatrală de pe bulevardul Nicolae Bălcescu şi online, pe sibfest.ro.


Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite