Sibiu: Un bărbat din Ocna a fost bătut în timp cer stătea la ocazie. O bătrână din Orlat a fost bătută de nepoţi.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cursul nopţii, de luni spre marţi la Unitatea Primiri Urgente a fost adusa o pacientă în vârstă de 70 de ani, din Orlat, victima unei agresiuni.

CITIŢI ŞI:

Femeia rătăcită în munţii Făgăraş a fost găsită fără suflare

Doi sibieni au ajuns la spital în urma unor accidente rutiere

Minor lovit de maşină în centrul Sibiului


Femeia care a ajuns la Spital se afla încă sub sedative şi a povestit medicilor când a ajuns la UPU că a fost lovită de nepoţi.”Pacienta prezenta fracturi costale cu pneumotorax partial şi o contuzie pulmonară dreapta. Acesta a primit îngrijiri medicale , iar în prezent, starea sa este stabilă, însă este ţinuta sub supraveghere în cadrul Secţiei Clinice Chirurgie II-ATI”, a explicat Raluca Puşcă, purtător de cuvânt la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu.

Bătut când aştepta la ocazie

Pacientul a povestit medicilor că sâmbătă noaptea intenţiona să ajungă la Sibiu şi în timp ce se afla la ocazie în zona lacurilor a fost bătut de doi indivizi pe care nu îi cunoaste. Bărbatul s-a prezentat abia lunila Unitatea Primiri Urgente. „În cursul zilei de ieri, la Unitatea Primiri Urgenţe s-a prezentat un bărbat în vârstă de 55 de ani, din Ocna Sibiului, victima unei agresiuni. Pacientul a suferit o fractură treime proximală humerus stâng. Acesta a necesitat îngirjiri medicale şi a rămas internat în cadrul Secţiei Clinice Ortopedie-Traumatologie”, a explicat Raluca Puşcă.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutaţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite