Sibiu: Peste 80 de locuri de muncă pentru persoanele cu dizabilităţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: Peste 80 de locuri de muncă pentru persoanele cu dizabilităţi
Sibiu: Peste 80 de locuri de muncă pentru persoanele cu dizabilităţi

Posturile se adresează în special muncitorilor necalificaţi din diferite domenii.

Prima bursă a toamnei organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă va avea loc vineri la Sibiu şi Mediaş şi se adresează persoanelor cu dizabilităţi şi tinerilor care părăsesc centrele de plasament.
La bursa de vineri au fost invitaţi să participe 65 de agenţi economici din judeţ, doar zece dintre aceştia confirmând prezenţa la eveniment până în acest moment.

Mai puţine locuri de muncă

Aceştia vor pune la dispoziţia tinerilor 85 de locuri de muncă, cele mai multe adresându-se muncitorilor în diverse domenii – în cofetărie/patiserie, confecționare încălțăminte, confecționare îmbrăcăminte, în aparataj electric, dar sunt oferte și pentru cameristă, operator-dispecer, recepționer sau agent pază și ordine. “Numărul agenţilor care au confirmat participarea este mai mic decât anul trecut, dar dată fiind situaţia actuală, nu este puţin. Mai ales că această bursă se adresează unei categorii restrânse de persoane. Anul trecut au participat 15 agenţi, care au oferit 105 locuri de muncă. Atunci au fost angajate cinci persoane.Sperăm ca numărul ofertelor să mai crească până vineri”, a spus Ovidiu Ogrean, purtător de cuvânt al AJOFM Sibiu.

La Sibiu, bursa va avea loc la sediul AJOFM, începând cu ora 11.00, iar la Mediaş, aceasta va fi organizată la sediul Asociaţiei Phoenix Speranţa de pe strada Topârceanu, începând cu ora 9.00

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite