Sibiu: Peste 300 de slujbe pentru şomerii sibieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oferta de locuri de muncă pentru Bursa care va fi organizată vineri dimineaţa a crescut în ultimele zile. Evenimentul va avea loc simultan, la Sibiu şi la Mediaş.

CITIŢI ŞI:

Cursurile de recalificare, salvarea şomerilor

124 de şomeri-posibili debitori la AJOFM

Prima bursă a locurilor de muncă organizată în acest an la Sibiu se adresează în special persoanelor trecute de 45 de ani. În total, şomerii vor avea de ales din 306 posturi,scoase la bătaie de 36 de agenţi economici din judeţ. „Acordăm o atenţie deosebită încadrării persoanelor din categorii cu acces mai greu pe piaţa muncii, printre care se numără şi persoanele cu vârste peste 45 de ani, pentru care se adresează în mod deosebit această bursă. Pe de o parte acordăm astfel o şansă în plus şomerilor în vederea valorificării experienţei în muncă dobândite până în prezent, seriozităţii şi stabilităţii conferite de vârstă, iar pe de altă parte oferim posibilitatea firmelor de a-şi selecta personalul de care au nevoie şi de a beneficia de facilităţile prevăzute de legislaţia în vigoare privind subvenţionarea angajatorilor pentru încadrarea în muncă a acestor persoane” a declarat domnul Ioan Hămbăşan, director coordonator al AJOFM Sibiu.  

Doar 25 de oferte pentru persoane cu studii superioare
Din totalul locurilor de muncă, 281 se adresează persoanelor fără studii superioare, calificate în meserii precum confecţioner îmbrăcăminte, marochiner, ambalator manual, dulgher, zidar, agent asigurare, tricoter, operator calculator, bucătar, confecționeri textile, confecţioneri încălţăminte şi muncitori necalificaţi, iar pentru persoanele cu studii superioare oferta cuprinde 25 posturi, în meserii precum inginer producţie, inginer automatizări, inginer mentenanţă, inginer electronist sau economist.
Bursa locurilor de muncă pentru persoanele peste 45 de ani va avea loc la Sibiu de la ora 10.00, la sediul instituţiei de pe strada Morilor, nr. 51A. La Mediaş, bursa va avea loc la Casa Schuller, Piaţa Regele Ferdinand.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite