Se reiau lucrările pe strada Lungă şi pe strada Hipodromului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

DPC va relua de luni, 18 februarie lucrările de reparaţii pe strada Hipodromului şi pe strada Lungă. De asemenea, încep lucrările de modernizare a reţelei de canalizare pe strada Lebedei iar pe Aleea Geniştilor continuă lucrările la reţeaua de gaz.

Pe strada Lungă lucrările vor fi reluate pe tronsonul dintre străzile Popa Şapcă şi Înfrăţirii. În primă fază circulaţia va fi deviată pe o singură bandă. Pentru a executa reparaţiile şi pe a doua bandă, circulaţia va fi ulterior închisă pe acest tronson, fiind deviată pe strada Câmpului, Înfrăţirii şi Reconstrucţiei. Lucrările pe acest tronson vor fi finalizate în aproximativ două săptămâni. Reamintim faptul că lucrările pe această stradă au început anul trecut şi au fost necesare ca urmăre a modernizării reţelelor de apă, canalizare şi gaz.

Pe strada Hipodromului echipele de lucru vor executa reparaţii pe tronsonul dintre străzile Mirăslău şi Oituz. DPC va turna şi pe acest tronson un nou strat de piatră spartă şi un nou strat asfaltic şi va monta noi borduri. Lucrările vor fi finalizate până la sfârşitul lunii aprilie. Reamintim faptul că pe această stradă a fost reabilitată reţeaua de gaz şi au fost montaţi stâlpi de iluminat public, carosabilul şi trotuarele fiind afectate de săpături.

Pe strada Lebedei încep lucrările de modernizare a reţelei de canalizare. De luni, 18 februarie, constructorul va închide această stradă traficului, accesul fiind permis doar locatarilor. Traficul va fi redeschis la sfârşitul lunii martie, când se estimează că se vor încheia aceste lucrări. 

Şi lucrările la reţeaua de gaz pe Aleea Geniştilor continuă, pe un segment situat între Aleea Geniştilor şi strada Luptei, inclusiv ieşirea spre strada Nicolae Iorga. Lucrările vor fi încheiate în aproximativ 30 de zile, în această perioadă traficul fiind restricţionat. 

SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite