Şcoală de buget-finanţe în timpul săptămânii, hotel de agrement în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Direcţia Generală a Finanţelor Publice Sibiu a găsit o utilitate pentru vechiul sediu „abandonat” în urmă cu aproximativ un an de zile, în detrimentul celui actual, mult mai mare şi mai modern. Astfel după îndelungi analize, s-a luat decizia ca în vechiul sediu de pe Calea Dumbrăvii din Sibiu să ia fiinţă prima şcoală de buget-finanţe, dedicată exclusiv celor de la Finanţele Publice.

CITIŢI ŞI:

Sibienii se înghesuie să depună cereri restituire a diferenţei la taxa auto

Directia 5 vine la Sibiu pentru un concert de Valentine’s Day

Zara face angajări pentru primul magazin pe care îl deschide în Sibiu

Noutatea absolută constă în faptul că această viitoare şcoală, în fapt un campus ce va avea în componenţă două săli mari de conferinţe şi cursuri şi o cantină modernă, dar şi alte săli mai mici, va fi folosită de DGFP Sibiu pentru organizarea cursurilor specifice în care sunt angrenaţi ani de an angajaţi ai tuturor direcţiilor de profil din ţară.

„Pentru începerea reabilitării imobilului ne-a fost alocată deocamdată suma de 1 milion de lei. Iniţial am fi dorit mansardarea clădirii, dar am renunţat din raţiuni financiare la acest lucru. Va avea o capacitate de găzduire pentru 82 de persoane”, a explicat Grigore Popescu, director executiv al DGFP Sibiu.

Hotel în weekend
Dacă în timpul săptămânii la Şcoala de buget-finanţe se vor specializa mulţi din cei 29.000 de angajaţi câţi are Administraţia Naţionala a Finanţelor Publice din România, la final de săptămână campusul se va transforma în unitate de cazare.

„Vrem ca sâmbăta şi duminica locaţia să poată fi folosită ca un hotel de minim 2 stele, în sistem de agrement. Inaugurarea şcolii va avea loc după calculele noastre pe parcursul anului viitor”, a mai spus Grigore Popescu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe  fotografia de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite