S-au pus în vânzare biletele pentru Concertul de Anul Nou de la Sala Thalia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Concertul va avea loc pe scena Salii Thalia - Foto Arhiva Adevărul
Concertul va avea loc pe scena Salii Thalia - Foto Arhiva Adevărul

Soprana Daniela Vlădescu, Sibiu Youth Orchestra şi trupa Teatrului de Balet Sibiu vor urca pe 31 decembrie şi 1 ianuarie pe scena Sălii Thalia, în cadrul tradiţionalului concert de Anul Nou de la Sibiu. Preţul biletelor variază între 50 şi 75 de lei.

Evenimentul din acest an îi are pe afiş, pe lângă Sibiu Youth Orchestra condusă de Gabriel Bebeşelea, pe soprana Daniela Vlădescu, bas-baritonul Zoltan Nagy precum şi trupa de balet a Teatrului de Balet Sibiu. Programul concertului cuprinde lucrări semnate G.Bizet, P.I.Ceikovski, R.Wagner, G.Verdi, W.A.Mozart şi J.Strauss. Eveniementul este organizat în colaborare cu Elite Art Club Unesco şi Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.

Sala Thalia va fi gazda evenimentului care va începe, în ambele seri, la ora 18,00. “Toate marile oraşe ale lumii marchează Revelionul cu concerte simfonice, această idee bucurându-se de o popularitate constantă în rândul unui public foarte variat. Fiecare eveniment pe care l-am organizat în seria concertelor de Anul Nou s-a desfăşurat cu casa închisă. Asta şi pentru că aducem în fiecare ediţie o idee nouă  de spectacol (balet, concert simfonic, arii de operă, costume de epocă), repertoriu atractiv, solişti excepţionali. La toate acestea aş adăuga şi prospeţimea şi calitatea unei orchestre de tineri profesionişti - Sibiu Youth Orchestra, dirijată cu mult talent şi entuziasm de la fel de tânărul Gabriel Bebeşelea (câştigătorul Concursului Internaţional de Dirijat Jeunesses Musicales 2011). Ediţia din acest an va fi  mai specială şi pentru că îi avem alături pe dansatorii de la Teatrul de Balet Sibiu”, spune Sebastian Gheorghiu, organizatorul evenimentului. 

Biletele pentru acest eveniment s-au pus în vânzare la Librăria Humanitas din Sibiu, magazinele Orange, Vodafone, Germanos şi online pe eventim.ro. Preţul unui bilet este de 50 şi 75 lei.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite