Principele Nicolae va pedala peste 1.000 de kilometri, pentru un proiect umanitar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alteţa Sa Regală Principele Nicolae al României la Sibiu
Alteţa Sa Regală Principele Nicolae al României la Sibiu

Alteţa Sa Regală Principele Nicolae al României va pedala în cursul lunii aprilie peste 1.000 de kilometri, pe ruta Sighetu Marmaţiei-Constanţa, în cadrul unui proiect umanitar.

Aflat în vizită la Sibiu, unde s-a întâlnit cu primarul interimar Astrid Fodor, Alteţa Sa Regală Principele Nicolae al României a anunţat că în cursul lunii aprilie va lua parte la un proiect umanitar, în cadrul căruia va merge pe bicicletă peste 1.000 de kilometri, de la Sighetu Marmaţiei la Constanţa. 

„Mă bucur să fiu aici al Sibiu astăzi, vin foarte mult aici mai ales când am musafiri din străinătate. Am venit azi să lansez un program pentru tineri unde se vor întâlni cu multe provocări, multe aventuri şi vor învăţat cum să lucreze ca o echipă. O să revin la sfârşitul lui aprilie cu un proiect pentru Asociaţia Curtea Veche, un tur de bicicletă din Sighetu Marmaţiei până la Constanţa. O etapă va fi prin Sibiu unde o să opresc pentru o zi”, a declarat Principele Nicolae. 

Turul va începe de la Sighetu Marmaţiei pe 23 aprilie şi va ajunge la Constanţa pe 3 mai. Pe traseu, vor fi făcute pauze la Sibiu şi la Bucureşti. Principele va parcurge întreg traseul, şi spune că a început deja să exerseze. „Este cam mult, peste 1.000 de kilometri în total, dar va fi o mare plăcere să fac asta. Fac asta să strâng bani pentru Asociaţia Curtea Veche, o asociaţie despre educaţie şi copii”, a mai spus Principele Nicolae. 

Vă mai recomandăm: 

Sibianul din SUA care i-a făcut pe englezi şi pe americani să „invadeze“ România. Pictorul Liviu Lee Vasu i-a cucerit pe străini cu galeria sa de artă din New York

Lee Vasu, un pictor de 36 de ani stabilit în SUA de 25 de ani, conturează o imagine extraordinară a Sibiului în galeria de artă pe care o deţine în „Marele Măr“. Ba chiar i-a incitat atât de mult pe străini cu peisajele sale, încât zeci de artişti americani, britanici şi coreeni s-au înghesuit să vină să vadă cu ochii lor locurile pitoreşti.

FOTO Doi tineri din Sibiu şi o afacere deşteaptă: vacanţă într-o gospodărie ţărănească, filme în podul şurii, plimbări cu căruţa şi mâncare ca la bunica acasă

Doi tineri din Sibiu vă aşteaptă în weekend, într-o gospodărie ţărănească superbă din Mărginimea Sibiului, cu proiecţii de filme în podul şurii, plimbări cu căruţa, precum şi cu cele mai bune preparate tradiţionale româneşti.

FOTO Lecţia tinerilor din diaspora care chiar fac România bine. 50 de români şi cea mai frumoasă poveste de viaţă: aduc tone de ajutoare sărmanilor din ţară

Un grup de tineri români împrăştiaţi prin toată lumea, dar uniţi de dorinţa de a face bine, adună tone de ajutoare pentru familiile sărace din România, pe care le distribuie personal. Uniţi de un sibian plecat în Germania, tinerii au înfiinţat, până acum, peste 30 de puncte de colectare şi au ajutat deja aproximativ 200 de familii.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite