Peste 15.000 de sticle cu parfumuri contrafăcute, confiscate de poliţiştii sibieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au deschis un dosar penal FOTO: IPJ Sibiu
Poliţiştii au deschis un dosar penal FOTO: IPJ Sibiu

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Poliţei Sibiu au confiscat luni 21 decembrie peste 15.000 de sticle cu parfumuri contrafăcute.

Poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice au desfăşurat o amplă acţiune pe DN 1, în afara localităţii Veştem, ocazie cu care au oprit pentru control în trafic un TIR înmatriculat într-un alt stat, iar în urma verificărilor efectuate au identificat numeroase cutii în care se aflau aproximativ 15.400 de sticle de parfum contrafăcute.

Valoare estimată a mărfii se ridică la suma de 770.000 euro. Sticlele au fost confiscate.

Cu această ocazie, a fost întocmit un dosar penal având ca obiect săvârşirea infracţiunii prevăzute de art. 102 alin. 1 lit. b din Legea 84/1998, respectiv punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

În cadrul acţiunii, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au beneficiat de sprijinul colegilor din cadrul Serviciului Rutier, Serviciului Criminalistic, dar şi al unui câine de serviciu specializat în detectarea de produse.

Cercetările în acest dosar continuă, urmând a se stabili în perioada următoare şi provenienţa parfumurilor, precum şi firmele din România unde parfumurile trebuia să ajungă.

Vă mai recomandăm şi:

Schiori surprinşi de avalanşe în Munţii Făgăraş. S-au salvat singuri FOTO

Municipiul Sibiu şi celelalte oraşe din judeţ ies din carantină. Mesajul transmis de prefect

SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite