Paznic bătut de hoţi, la o fabrică din Tălmaciu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un sibian în vârstă de 57 de ani a ajuns noaptea trecută la spital cu răni grave la faţă şi membre, după ce a încercat să împiedice trei hoţi să fure un seif de la fabrica pe care o păzea.

CITIŢI ŞI

Pârvulescu de la Gaz Metan, bătut de jandarmi

Aflat în timpul serviciuli, bărbatul a auzit zgomote caudate într-una dintre anexele fabricii şi a mers să vadă ce se întâmplă. Acolo i-a găsit pe cei trei bărbaţi mascaţi care încercau să fure un seif şi care, în momentul în care l-au văzut pe paznic, s-au năpustit asupra lui, l-au bătut şi l-au legat.

„ Când au văzut lanterna, agresorii au fugit spre mine. Eu am vrut să fug, dar nu am reuşit să deschid poarta. Am intrat în ghereta de la poartă şi am ţinut de uşă, dar ei cu levierul au spart geamul şi m-au luat la bătaie. M-au legat de mâini şi de picioare şi m-au dezbrăcat de pantaloni şi de şosete“, povesteşte, speriată, victima.

În urma incidentului, omul s-a ales cu mai multe răni la faţă şi membre. „Pacientul a suferit un traumatism cranio-facial cu ablatie dentara post traumatică, fractură de sinus maxilar drept, traumatism la nivelul genunchiului drept şi bratului stâng. Acesta a ramas în cursul nopţii sub supraveghere şi tratament în cadrul UPU“, a precizat Raluca Puşcă, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean Sibiu.

Poliţiştii sibieni încearcă acum să îi prindă pe cei trei hoţi care au furat seiful de la fabrica de cherestea din Tălmaciu.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite