Parada Harley Davidson la Sibiu, cu ocazia Artmania Festival

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ediţia de anul acesta a Festivalului Artmania, care se desfăşoară între 8 şi 14 august, la Sibiu, include nu doar concerte ale unor artişti de renume, precum Helloween şi Tarja Turunen, ci şi o expoziţie şi o paradă de motociclete Harley Davidson, informează organizatorii.

CITEŞTE ŞI:

Au început lucrările pe Valea Oltului. Patru luni de trafic îngreunat!

Marca de motociclete Harley Davidson aduce la Sibiu o expoziţie cu celebrele motoare, o paradă şi multe alte surprize pentru publicul festivalului Artmania.

Concertele din Piaţa Mare din Sibiu vor avea loc pe 12 şi 13 august. În acest an, şase importante nume ale muzicii rock internaţionale vor urca pe scena din Piaţa Mare: Lacrimas Profundere, Helloween şi Tarja Turunen, pe 12 august, şi Republica, Sonata Arctica şi Lacuna Coil, pe 13 august.

Standul expoziţional Harley Davidson va fi amplasat în Piaţa Mare, iar parada va porni de aici, pe 13 august, la ora 12.00, şi va ajunge în spaţiul festivalului amenajat în pădurea Dumbrava - Artmania Festival Arena 2011. Motocicletele se vor întoarce în jurul orei 16.00 în Piaţa Mare, pentru a da startul concertelor de sâmbătă.

Harley-Davidson Motor Company a fost înfiinţată în 1903 şi, de-a lungul timpului, şi-a pus emblema pe o gamă extinsă de motociclete, precum şi pe o linie dedicată de accesorii, îmbrăcăminte şi echipamente de protecţie. Harley-Davidson este un brand legendar, care a marcat generaţii întregi de motociclişti, pasionaţi ai spiritului de libertate. În Milwaukee, Statele Unite, compania a inaugurat în 2008 Muzeul Harley-Davidson, care atrage anual în jur de 350.000 de vizitatori din întreaga lume.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite