O maşină a lovit un copil aflat în cărucior. Mama sa a traversat strada neregulamentar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oamenii legii l-au blocat în trafic pe minorul fără permis Foto

Un copil a ajuns la spital după ce căruciorul în care era a fost lovit de o maşină. Mama sa a decis să traverseze neregulamentar o stradă din Sibiu.

Poliţia din SIbiu anunţă că pe Şoseaua Alba Iulia, în zona Neppendorf din localitate, o femeie care însoţea un cărucior cu un copil de 2 ani a traversat neregulamentar. Căruciorul a fost acroşat de un autoturism condus regulamentar, care se îndrepta spre ieşirea din oraş. Accidentul a avut loc în această seară aproximativ la ora 17:30.

Copilul din cărucior are 2 ani şi 6 luni, iar mama sa este în vârstă de 33 de ani. Minorul a fost transportat la spital şi este conştient, precizează IPJ SIbiu. Totodată, poliţia a anunţat că traficul pe sensul centru - iesire din oraş a fost îngreunat la ora accidentului.

Potrivit ISU Sibiu, un echipaj SMURD a intervenit pentru acordarea primul-ajutor medical copilului. Acesta a fost transportat la Spitalul de Pediatrie cu traumatism cranio-cerebral, precizează ISU. Copilul prezenta escoriatii minore vizibile la nivel cranian şi facial.

Maşina care a lovit căruciorul era condus de o şoferiţă din Sibiel, în vârstă de 29 de ani.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite