O femeie urmărită internaţional pentru comiterea de furturi în Germania a fost prinsă de poliţişti la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de 27 de ani, urmărită internaţional pentru că a comis mai multe furturi în Germania şi a provocat un prejudiciu de peste 41.000 de euro, a fost prinsă de poliţişti în municipiul Sibiu, ulterior ea fiind arestată preventiv.

Potrivit unui comunicat publicat joi, poliţiştii din Sibiu au depistat miercuri o femeie urmărită internaţional de autorităţile din Germania pentru săvârşirea mai multor furturi. ”Femeia, în vârstă de 27 de ani, domiciliată în municipiul Sibiu, este bănuită de autorităţile germane că în lunile februarie şi martie 2016, împreună cu alţi suspecţi, ar fi săvârşit mai multe infracţiuni de furt. Astfel, în luna februarie au sustras parfumuri dintr-o societate comercială (prejudiciul creat fiind de aproximativ 1.700 de euro), iar în luna martie ar fi sustras 40.000 de euro dintr-un cazinou”, a declarat, pentru News.ro, Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu.

Potrivit acesteia, în data de 25 iulie, autorităţile germane au emis pe numele femeii mandat european de arestare. Tânăra, reţinută de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu, a fost prezentată magistraţilor Curţii de Apel Alba Iulia care au dispus arestarea provizorie în vederea predării, pe o perioadă de 15 zile. Până la demararea procedurilor în vederea predării către autorităţile din Germania, femeia a fost încarcerată în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu.

SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite