“Nașul” Radu Moraru a participat la o discuţie față în față cu viitorii jurnaliști ai Sibiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Facultatea de Științe Socio-Umane a Universității “Lucian Blaga” din Sibiu a fost joi, 26 ianuarie, gazda întâlnirii dintre realizatorul de televiziune Radu Moraru și studenții sibieni. Aproape 3 ore a stat la discuţii jurnalistul cu studenţii sibieni.

La sediul fostei Facultăți de Jurnalistică, din Str. Brutarilor Nr. 3, studenții de la specializările Jurnalism, Relații Publice și Sociologie au avut ocazia să discute preț de aproape 3 ore cu Radu Moraru, realizator al cunoscutului talk-show televizat „Nașul”.

În încercarea de a le prezenta viitorilor jurnaliști aspecte cât mai concrete și pragmatice ale meseriei pe care o vor practica, Radu Moraru le-a împărtășit studenților secretele longevității emisiunii și brand-ului “Nașul”, precum și detalii despre începutul drumului său în lumea mass-media.

Antrenat de intervențiile studenților, jurnalistul a analizat cu ochi critici mass-media autohtonă, spunând că “aceasta este cea mai neagră perioadă a presei din România de după 1989“.

Există și jurnaliști pe care Radu Moraru îi apreciază, unul dintre aceștia fiind Dan Tapalagă, licențiat în jurnalism al Universității “Lucian Blaga” din Sibiu.
La finalul întâlnirii, conducerea Facultății de Științe Socio-Umane a obținut din partea lui Radu Moraru promisiunea de a se întoarce cât mai curând la Sibiu pentru a susține un curs de Analiză Media, alături de prof. univ.dr. Ion Dur.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe  fotografia de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite