Moş Crăciun şi Crăciuniţe de închiriat, de la Crucea Roşie Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Acţiunea Crucii Roşii a devenit o tradiţie, la Sibiu. Foto arhivă
Acţiunea Crucii Roşii a devenit o tradiţie, la Sibiu. Foto arhivă

Dacă doriţi să le oferiţi celor mici un cadou special şi o sărbătoare de neiutat, Crucea Roşie Sibiu îl poate aduce şi în acest an pe Moş Crăciun în casele dumneavoastă.

CITIȚI ȘI:

Târg de Crăciun inedit în Piaţa Mare cu concerte şi produse în premieră

Au început lucrările pentru amenajarea patinoarului din Piaţa Mare (FOTO)

Se depun dosare pentru vânzarea de produse de sărbători în Centrul Sibiului

El nu va veni singur, ci alături de Crăciuniţa lui, pentru a asigura animaţia şi buna dispoziţie, în cadrul petrecerilor organizate cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

„ Universul copilariei este marcat de povestea bătrânelului cu barbă albă, iar emoţia întânirii cu Moşul şi a descoperirii darurilor se va transforma, în timp, într-una din cele mai dragi amintiri ale copilăriei. Dacă vreţi să le faceţi o surpriză celor dragi, îl puteti contacta pe Moş Crăciun la numarul de telefon 0269/217646 sau puteţi să îl vizitaţi personal la sediul nostru, de pe strada Xenopol, pentru a stabili toate detaliile“, spune Lucia Ioana Pîrvu, consultant PR al Crucii Roşii. 

Banii strânşi, folosiţi în acţiuni umanitare

Potrivit reprezentanţilor Crucii Roşii, 12 voluntari s-au arătat disponibili, până în prezent, să ducă daruri copiilor cuminţi din întreg oraşul. „ Sperăm ca numărul voluntarilor să crească tot mai mult, pentru a reuşi să ajungem la cât mai mulţi solicitanţi. Anul trecut, am avut 10 voluntari şi am făcut faţă cu greu toturor solicitărilor. Cel mai multe cereri au venit din partea familii,or, urmate de grădiniţe, şcoli şi doar câteva firme“, adaugă Lucia Pîrvu.

Deplasarea lui Moş Crăciun se va face contra-cost, fondurile strânse în cadrul acestui proiect urmând să susţină, anul următor, acţiunile umanitare ale Crucii Roşii, precum şi activităţile educative cu voluntari. Pentru familii, tariful este de 50 de lei, iar pentru grădiniţe, şcoli sau firme, de 150 de lei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite