Mai multe parcări din zona centrală se închid pe perioada Festivalului Internaţional de Teatru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
loc de parcare

Mai multe parcări din zona central a Sibiului vor fi închise între 7 şi 19 iunie, perioada de desfăşurare a celei de-a XX-a ediţii a Festivalului internaţional de Teatru.

Parcarea de lângă Teatrul Naţional Radu Stanca, partea dinspre Bulevardul Corneliu Coposu, se va închide de miercuri, 5 iunie până în 17 iunie. De joi, 6 iunie se va închide şi partea din spate a Parcării Teatrului (dinspre strada Berăriei). Prin urmare, în perioada 6 - 17 iunie, întreaga parcare va fi închisă publicului.

De asemenea, va fi închisă şi parcarea de pe strada Bastionului. Locurile de parcare de pe strada Bastionului, de la intersecţia cu strada Andrei Şaguna până după poarta de intrare în curtea Colegiului Naţional Octavian Goga, vor fi rezervate Festivalului de Teatru în perioada 7-19 iunie.

De asemenea, va fi închisă şi o porţiune din parcarea de pe strada dr. Ştefan Stâncă. Mai exact, locurile de pe porţiunea cuprinsă între Hotel Ibis până după zona de acces la rampa de descărcare pentru decoruri din spatele Casei de Cultură a Sindicatelor vor fi rezervate Festivalului în perioada 7 - 19 iunie.

Vă mai recomandăm

Peste 300 de evenimente în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru Sibiu 2013 - Programul FITS Sibiu 2013

Spectatorii sunt aşteptaţi la sezonul rusesc de la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu

Circ, muzică, gimnastică şi poezie la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu 


 

SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite