Italienii, spaniolii şi francezii au umplut Sibiul luna trecută

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Turiştii germani şi austrieci sunt în continuare cei mai numeroşi sosiţi la Sibiu, dar s-a înregistrat o creştere în luna august în cazul turiştilor de origine italiană, spaniolă şi franceză.

CITIŢI ŞI:

Centrele de informare turistică luate cu asalt de turişti

Cresc încasările din taxa hotelieră la Sibiu

Sibiul participă la două târguri de turism

În funcţie de tipul de cazare pe care l-au ales, turiştii care au intrat prin aeroport au ales cu preponderenţă să se cazeze la hotel, iar cei care au ajuns în Sibiu cu maşina personală sau în grupuri organizate au ales cazarea la pensiuni. În cazul turiştilor sosiţi cu avionul, aceştia au petrecut în Sibiu mai mult de trei zile, iar în cazul grupurilor organizate sau turiştilor pe cont propriu aceştia au stat în oraşul nostru 2-3 zile.

Impresionaţi de oraş
Turiştii care au completat acest formular s-au arătat impresionaţi de frumuseţea oraşului, obiectivele turistice bine întreţinute, cazarea la preţuri bune, ospitalitatea sibienilor, evenimentele culturale de bună calitate şi mâncarea bună. Odată intraţi în centrele de informare, turiştii au întrebat despre posibilităţi de cazare şi transport, obiective turistice şi ghidaje.

„Situaţia prezentată se referă strict la turiştii care au apelat la centrele de informare turistică. În realitate credem că numărul de turişti a fost destul de mare pentru un context de criză, fapt care a putut fi observat cu ochiul liber – pieţele centrale ale Sibiului şi terasele au fost în permanenţă pline, ceea ce nu poate decât să ne bucure” a declarat primarul Klaus Iohannis.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite